Szerintetek változhat a szemem színe ennyit még?
Nagyon kék szemekkel születtem, ami sajnos nem barnult be ahogy sok babának szokott. Azóta viszont sokat szürkült, zöldült. Most olyan zöldes kékes szürkés. Van esély arra, hogy teljesen zöld lesz esetleg világos barna?
Nagyon szeretnék sötét szemeket.
Nem értek ehhez a témához, tehát nem tudok közvetlenül a kérdéshez írni.
Vannak dolgok, amiket el kell fogadni. Nem tudod pl. az arcod kinézetét megváltoztatni olyanná, aki a példaképed (vagy példaképed volt). Ha fog is változni a szemed színe (bár nem értek hozzá, tudatlan vagyok ezen a téren), akkor sem biztos, hogy gyorsan fog megtörténni. A másik tanács, amit ajánlani tudok, ha képeken nézed magadat (és nem tükörben) és abban gyönyörködsz, akkor színezd be zöldre. :) Nem tudom, hogy esetleg azt gondolod-e, hogy mások akkor tartanak majd szépnek / akkor fogadnak el / akkor nem néznek ki/le, ha más színű (sötét(ebb)) szemeid lennének...lehet, hogy szebbnek, elfogadottabbnak fognak tartani, de ha nem tudsz rajta változtatni, akkor inkább őrlődés (el nem fogadás) lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!