Hogy lesz valakiből UFO szakértő?? mert hogy valaki borszakértő vagy orvos szakértő az oké, de......??
Annak nevezi magát és el is hiszi -vagy legalábbis úgy tesz, mintha elhinné- hogy az.
Aztán pedig megpróbálja elhitetni másokkal is, hogy ő ufószakértő.
Ezen én is szoktam kuncogni. Kb a jeti szakértővel, vagy a szellem szakértővel azonos súlyú dolog. Néhány futóbolond ufó rajongó-idegen váró sokat olvasgatott a témában, hobbiból ezzel foglalkoznak, és önmagukat nevezik ki szakértőnek.
Remek csillagászatos műsorok vannak, ahol valódi tudósok, csillagászok érthetően elmondják, hogy miért nincsenek itt a Földön idegenek. A világűrben valószínűleg vannak, csak olyan bődületes messze, hogy sem ők nem tudnak idejönni, se mi odamenni.
köszönöm a válaszokat teljes mértékben egyet értek. engem érdekel mindenféle rejtélyes, furcsa, megmagyarázhatatlan, stb, dolog, történés de hogy szakértő!
egy másik kérdés ami valós de rejtélyes,a RÓMAI dodekaéder. sokszor utána olvastam és kíváncsi lennék, hogy valakinek lenne még ötlete a neten leírtakon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!