XR115 kérdése:
Hogy tudom megállapítani hogy egy gyufás dobozban pontosan menni gyufa van úgy hogy csak megrázzom??
Figyelt kérdés
Láttam hogy valaki ezt megcsinálja és nem értem hogyan, és azt mondta hogy ez csak matematika. Aki tudja a megoldást segítsen2022. febr. 5. 21:17
1/10 anonim válasza:
Úgy, hogy üres a doboz, akkor nem ad ki hangot rázásra.
4/10 anonim válasza:
Autisták kb 2 százaléka képes lehet rá. (mondta egy doki, akik velük foglalkozik)
5/10 anonim válasza:
Ezt a számot utoljára Benny Hill mutatta be a képernyőn.
6/10 anonim válasza:
0, 1, 2, 3 esetleg 4 gyufaszál esetén ki lehet hallani a különbséget egy kis gyakorlás után, de többnél természetesen lehetetlen.
Persze bűvésztrükkel megoldható pl. úgy, hogy suttyomban leméretik a gyufásdoboz egy pontos mérlegen.
7/10 anonim válasza:
Egyszeru: megrazod haromszor, es aztan megallapitod, hogy pontosan harom csorgesnyi gyufa van benne.
8/10 anonim válasza:
"Hogy tudom megállapítani hogy egy gyufás dobozban pontosan menni gyufa van úgy hogy csak megrázzom??"
Gyufa nem menni, se dobozban se máshol. Gyufának nem lenni lába.
9/10 Gofrisütő válasza:
Ha elötte megkéri, hogy valamennyit kivegyen, meg berakjon, akkor leccsökkentheti a lehetséges gyufák számát. A trükk ismerete nélkül nehéz ezt kitalálni.
10/10 anonim válasza:
Sehogy.
Vagy ismeri a benne lévő gyufaszálak számát vagy számoláskor tud csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!