Megszűnik a földön az áramellátás, tönkremennek a műholdak. Hogyan tovább ?
9#
"1989-es napkitörés" címén a google egy oldalnyi apokalipszis cikket adott ki, nem lettem nyugodtabb :D
Tudsz adni jobb forrást?
Igazából attól tartok, hogy egy ilyen helyzetet felkészülés nélkül kezeleni rémálom.
A magyar kormány pedig minden csak nem megbizható, pl a pandémia idején hogy lehet az, hogy nincs szappan a korházi mosdókban...
#11 ""1989-es napkitörés" címén a google egy oldalnyi apokalipszis cikket adott ki, nem lettem nyugodtabb :D"
és? én meg beírtam, hogy "sagittarius", és kiadott egy rakat horoszkópos asztrológus f.szságot (pedig a google algoritmus igazán tudhatná rólam, mennyire szeretem a csillagászatot és mennyi érdekes objektum van a nyilas csillagképben)
az internet tele van hatásvadász túlzásokkal, mert a gyanútlan/kritikátlan/tanulatlan emberek tömegével kattintanak rájuk.
eddig a legnagyobb természeti katasztrófák is maximum pár napos kiesést tudtak okozni. ha esetleg annyira tartós áramszünet lenne, hogy az emberek készpénze elfogy, valószínűleg alternatív fizetőeszközök kelnének életre, például arany, tartós élelmiszer, ilyenek. az emberek túléltek olyan időket, hogy a reggel kézhez kapott fizetésükkel három nap múlva már csak a seggüket törölhették.
én jobban tartanék attól, hogy egy háború teszi gallyra az infrastruktúrát, mint egy napkitörés.
13# Újra fogalmazom neked:
Nem hallottam még a 1989-es napkitörésről. Nem találtam tárgyilagos forrást.
Tudnál linkelni egyet?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!