Hogy lehet meghalylítani az idő kontinnumot?
Ely-haly Pedro, ez nem volt hejes!
/de lyót röhögtem/
LYALY!!! Ez már igazán fály!
Pedro
Nézd... őszínte leszek. A többiek nem értenek meg téged, mert abban az igazságban hisznek, hogy te vagy a hülye. Persze én is tudom, mi a helyzet, éppen ezért írok neked.
Az idő-kontinnumot nem lehet meghajlítani, ahhoz csak a NASA-nak van számítógépe, és az 51-es körzetben csinálnak ilyesmiker. Persze titkosan!
Az időgép. A 19. században már építettek időgépet, de azt a Nagy Francia Forradalomban széttörték (egy angol csávó).
De a rajzok megmaradtak - innen származik a sok pletyka, de te ne dőlj be nekik! Megvannak a tervrajzok. Az akkori szabadkőművesek rejtették el... és senki sem tudja hova.
Tehát: "mi" nem tudunk idő-kontinnumot meghajlítani
"mi" nem tudunk időgépet építeni - nincs meg a rajz.
Érted?
(Többieknek: miért nem mondjátok el neki az igazat? Ti is tudjátok, hogy bizonyos homo sapiens egyedek nem képesek akceptálni a negatív pejoratív alternatívákat, mivel egy média által konstituált fantázia-szférában van megalapozva az egzisztenciális statuszuk. :)) )
Egy 19. századi ember. :P
A tegnap 15:51-es által említett tervrajzokat a szabadkőművesek egy dobogókői borospincébe falazták be.
Azóta Dobogókő a föld szívcsakrája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!