Hogy lehet meghalylítani az idő kontinnumot?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 20:59
1/30 anonim válasza:
Ijen hozádd hasonlo tökéletess hejesirással.
3/30 A kérdező kommentje:
jól írtam te majom!!!
2010. szept. 8. 21:11
4/30 anonim válasza:
Nem írtad jól kedved kérdező, sajnos igazat kell adjak az első válaszolónak. Helyesen így lenne: "Hogy lehet meghajlítani az idő kontinuumot?"
Amúgy olyan nincs, hogy idő kontinuum, esetleg tér-idő kontinuum... :P
A hajlításra jó példa a fekete lyuk.
5/30 anonim válasza:
Ami megegyezik Chuck Norris körbe-pörgő rugásával. Hiszen Chuck Norrisnak 6 holdja van ezek közül egyik a Föld.
6/30 anonim válasza:
Köszönöm, átveszem innentől.:D
"jól írtam te majom!!!"
Nem, majomkám, nem írtad jól, ugyanis még egy másodikos gyerek is tudja, hogy a "hajlítani" pontos j, a "kontinnum" pedig helyesen kontinuum. És, mint az előttem szóló is írta: fogalomzavarod is van.
Egyébként meg ha majmot akarsz látni, nézz a tükörbe. Én vagyok a majom, mert tudok írni? Nézzél már magadba, ember.
7/30 A kérdező kommentje:
aham és hogy lehet meghajlítani???
2010. szept. 8. 21:36
8/30 anonim válasza:
Szerintem a te holyeséged lehet, hogy képes rá.
9/30 anonim válasza:
így emberileg sehogy. Legalább is a tudomány mai állása szerint te nem fogod tudni sehogy elhajlítani. Ha csak nem szerzel be egy Chuck Norris féle tér-idő kontinuum harapófogót.
10/30 anonim válasza:
Kérdezd meg Dr. Emmet Brown-t. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!