Lécci segíts! Valaki leírná, hogy miről szól ez a könyv? (Koós Károly- Az országépítő)
Figyelt kérdés
Van egy dilis tanárunk, aki azt mondta, hogy ez felvolt hagyva a vakációra. De semmi ilyet nem mondott, és szerinte hazudunk, ezért 1 hónap helyett 1 hét alatt kell kiolvassuk. Pedig amikor már valamit 21 fül nem hall...
Valaki lécci írja le miről szól, úgy hogy abból lehessen felelni egy 5-re. Hülye válaszoktól kíméljetek meg. Aki érthetően leírja, kap egy nagy felpontozást! Sűrgős! Köszi.
2010. szept. 6. 17:29
1/3 anonim válasza:
I. Istvánról szól. Ennél többet nem lehet mondani mert az életét nyilván ismered. Nekem nem tetszett mert ezt a véreskezű királyt áldozatként mutatja be.
Egyébként nem fogsz felpontozni ezért, de el kell olvasni... Nem tudd visszaadni a tartalmát, ha csak mástól hallottad.
2/3 anonim válasza:
Nem baj előző, én felpontozlak... Egyébként a 21 fül nem hall... vagy inkább gondolom 42 fül lesz az... szóval arról van tapasztalatom. Az én egyetemi hallgatóim is simán letagadnak bármit, ami elhangzott. Lehet, hogy csak a memóriád rossz. Egyébként az egész könyv 530 ezer karakter, és akármilyen megdöbbentő, az ember el tud olvasni 1000 karaktert percenként, szóval összesen 530 percre lesz szükséged. Ami nincs 10 óra. Van rá egy egész heted, szóval tessék szépen elkezdeni olvasni.
3/3 A kérdező kommentje:
Elkezdtem, de tényleg nem mondta. Amugy az a 21 fül az 42 fül xD, de ha úgy írtam volna, hogy 21 pár fül jobb lett volna...na mind1...a felpontozás mindkettőtöknek ment. (:
2010. szept. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!