Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerinted milyen világ lesz a...

Szerinted milyen világ lesz a 3000-es években? Jobb vagy rosszabb mint most?

Figyelt kérdés
Lesznek még akkor háborúk?

#világ #emberiség #3000-es évek
2021. nov. 14. 20:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Ezeknek a keveredése, valahogy úgy, mint most a braziloknál, vagy a kubaiaknál jelenleg a néger, indián, spanyol, vagy portugál.
2021. nov. 15. 12:28
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
Jobb lessz!
2021. nov. 15. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Majd akkor lesz jobb, ha a lesz-t nem dupla sz-el írod...
2021. nov. 15. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
Azt én irtam, nem a kérdező
2021. nov. 15. 14:30
 15/19 anonim ***** válasza:
23%
Tudom, neked is szólt.
2021. nov. 15. 14:32
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
😃.
2021. nov. 15. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

4-es nem tudom eldönteni hogy bekarmolt egy fizikus, és meló után iderántotta ezt az írást, vagy tényleg valami olyan ember írta, aki látja a jövőt, valamilyen formában.

Én lementem, ha megélem az első dátumokat, és ez az oldal működni fog, visszaírok erre a kérdésre.

2021. nov. 15. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mértékü a változás, hogy csak találgatni lehet. És a sok találgatásból valószinűleg lesz aki egy két dolgot eltalál, de ez nem több mint nyerni a lotton.

Még talán a technologiai fejlődést durván meglehetne becsülni 100-150 évre, de a társadalmi változásokat tuti senki nem találná el. Például 30 éve senkinek eszébe nem jutott az internet, és általa átformált társadalmi állapotok. Nemhogy a mai szélsőségesen elterjedet állapotok, de még a 20 évvel ezelőtti sokkal alapszintübb formájára sem gondolt senki sem, pedig technikai értelembe már 1970 ota volt internet, legalább is az egyetemek között. Akkoriban vezetékes telefonról álmodoztak az emberek, nem nagysávszéleségű internetről, mert ilyen szavak nem is voltak.

Képzeljük el ha visszamennénk az okori Romába, és akkori emberektől érdeklődnénk, hogy milyen lesz a világ 1000-1500 év múlva. Nem volna olyan okos ember, aki bármít is eltalálna a jelenlegi világunkból. Hát szerintem nekünk még kisebb lenne az esélyünk bármít is kitalálni a jövőböl, mint a Romaiaknak, mert a változás folyamatosan gyorsul. A Romaiak legalább azt eltalálták volna, hogy kétkezű, kétlábű nők, férfiak, gyerekek lesznek a jővőben, de mi már ebben sem lehetünk biztosak ezer év távlatában.

Mert kitudja, milyen virtuális valóságban élik majd az "életüket" az akkori, embernek már régen nem nevezhető akármicsodák.

2021. nov. 16. 02:19
 19/19 anonim ***** válasza:

4-es bamög!

Ha igazad lesz rád szavazok!

2023. okt. 5. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!