Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szeretnék Vásárolni 65-68 %...

Szeretnék Vásárolni 65-68 % os Salétromsavat Királyviz elöálitásához de sehol sem találok Valaki tippet tudna adni ?

Figyelt kérdés

#királyvíz #salétromsav #Arany oldás #Arany vizsgálat
2021. nov. 2. 18:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a sok bovli terrorista feketén vesz fegyvert robbanoszert aki már labort üzemeltet ő bármiből bármit csinál és nem itt keresi pl a dolgokat meghat azt sem kell elfelejteni hogy a fent emlitett dolgokhoz nagy mennyiség kell amit esélytelen beszerezni
2021. nov. 2. 21:24
 12/14 EagleHUN ***** válasza:
100%

Aki meg tényleg rosszindulatú robbantást akar és nem a kísérlet vagy a kémia neki a lényeg az nem áll neki kotyvasztani hanem megveszi a feketepiacon készen.

Vagy ha szegény kimegy fémkeresőzni a megfelelő helyekre.

Pár éve fogtak el egy ilyet. A 70 éves repesz gránátokat bombákat hazavitte megfúrta és a gázon forralt víz fölött "olvasztgatta" ki a trotilt. Mindezt a panelban.

A konyhában egy 400 kg -os éles bomba állt!

Tömbösítette is és a garázssoron a garázsában tárolta toronyba rakva a trotil kockákat. Több 100 kg -ot.

Ha felrobban több 100 méteres körzetben mindent visz a garázsnál a lakótelepet és az albérlet lakásnál az épületet.

Tehát nem tippet akartam ezzel adni, mert az ilyen tényleg jó nagy állatság és igazán veszélyes is.

[link]

Az otthoni kísérletezés meg szerintem annyira nem.

Ott max az ujjai vagy a szeme bánja az illetőnek.

Én végig kísérleteztem a gyerek és tinédzserkorom, jelentem megvan minden ujjam és a szemem is pedig nem keveset kotyvasztottam "robbantottam" és komoly anyagokkal is.

De a fenti dolgot szétrohadt háborús lőszerekkel nem mertem volna megtenni.

Amúgy meg az oxigénpalackot kellene betiltani.

Azt ha elpukkantja valaki akár véletlen akár direkt, na ott kő kövön nem marad! De tényleg!

[link]

[link]

Ja ezeket szabadon meg lehet venni...

Itt mutatkozik meg hogy mennyire "f@sós" törvényeket gyárt le a karhatalom, de csak arra amire gondolja.

2021. nov. 3. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az oxigénpalackokat kell betiltani, hanem a sok idiótát kitakarítani a vezető pozíciókból. Az ilyen mentalitás vezetett ahhoz is, hogy a csórókkal tele Magyarországon nem terjedtek el a CNG személyautók!
2021. nov. 3. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

A #12-es írja: "A konyhában egy 400 kg -os éles bomba állt!"

Nem írják sehol, hogy az bomba "éles" volt, csak kezelésbiztos robbanószert tartalmazott. Maximum egy kiadós lakástűz robbanthatta volna fel.

(Az illető amúgy tényleg nagyon hülye lehetett, hogy így lebukott, de nem robbantani akart, csak dicsekvéssel kompenzálta a kisebbrendűségi érzését.)

2021. nov. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!