Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Magyarországon végzett kutató...

Magyarországon végzett kutató biológusok el tudnak helyezkeni pl.: USA-ban?

Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Unokaöcsém, aki hozzám hasonlóan kutató biológus nem rég ment ki az USA-ba. De a legtöbb csoporttársam külföldön van
2021. szept. 22. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehetne esetleg pár kérdésem privátban?
2021. szept. 22. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Kamuzik az első. Nem ismerik el a magyar diplomát az USA-ban. Munkát se kapsz vele akkor meg vízum sem lesz.b
2021. szept. 22. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Hogy ne ismernék már el? Ne legyél már ennyire ostoba. Ha nem értesz hozzá 3. valaszoló, akkor ne szólj bele, mert erre a gyp-s valaszra senki sem kíváncsi
2021. szept. 22. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Itt találsz néhány hasznos infot: [link]

Elég régi az írás, de szerintem még aktuális.

A megalázóan alacsony magyar fizetések miatt tényleg sok kutató biológus megy külföldre

2021. szept. 22. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Én Magyarországon dolgozom, és megalázóan (számodra) magas a fizetésem. És nem, nem azért mennek külföldre, hanem mert külföldön sokkal több kutatás folyik, ezt mindenki tudja. Nem tudsz olyan szakmát mondani, amibe az USA vagy más nyugati ország ne lenne jobb. És? Mi értelme van ezt minden ilyen típusú kérdésnél leírni? Aki akar, az Mo-n is tud kutatni élete végéig, aki Nobel-díjra és hasonló sikerekre vágyik, az megy külföldre.

Az meg óvodás szint, mikor a prolija benyögi, hogy az USA-ban nem fogadják el a diplomát :D barátom, te sem voltál még kutató ott látom

2021. szept. 22. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

6

Pont ugyanannyira mint te.

2021. szept. 22. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Több évig voltam kint, sajnos ezt sem tálaltad el
2021. szept. 22. 20:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerezhető itt elégséges szaknyelvi angoltudás a külföldi munkához?
2021. szept. 22. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt. Én bsc alatt gyakorlatilag megtanultam teljesen angolul. Az első sejtbiológia órán elmondják, hogy a biológia nyelve az angol. A képzés során annyira alap lesz, hogy minden angol, hogy már fel sem tűnik, mikor angolul rakják fel az előadás anyagát
2021. szept. 22. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!