Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Erről mi személyem véleményed?

Erről mi személyem véleményed?

Figyelt kérdés
Holdraszállás
2021. szept. 20. 08:36
1 2 3 4 5 6
 41/57 Wadmalac ***** válasza:

Most kapcsolok. Csaknem voltam olyan aljas, hogy linkeltem egy "átmeneti fajt"?

:D

2021. szept. 20. 15:12
 42/57 A kérdező kommentje:

Kedves DKs WM. Erre is van magyarázatom, de ebbe most nem megyek bele. Vitatkozás helyett nekem más dolgom is lenne pl;tanulás

[link]

Nézd meg Jim Carrey-s videót, mikor azt állítja

#Evolution is a fish story, but (some person)They are buying it.

2021. szept. 20. 15:23
 43/57 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondat már az én átírt mondatom,

[link]

Ezt mondta Jim

“*talk about a fish story, They are buying it.”

2021. szept. 20. 15:25
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

"Vitatkozás helyett nekem más dolgom is lenne pl;tanulás"

Arra nagyon nagy szükséged van, ez tény!

2021. szept. 20. 15:26
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
És miért számít, hogy egy színésznek mi a magánvéleménye?
2021. szept. 20. 15:30
 46/57 anonim ***** válasza:
#39 úgy látszik, megint hiú reményeket tápláltunk... Hiába, vannak akiket a saját szemük sem tud meggyőzni, annyira bele vannak tokozódva a saját kis világukba.
2021. szept. 20. 15:36
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

Aki a holdraszállást tagadja, az annyit magyarázzon meg, hogy ha nem járt ember a holdon, akkor mégis mitől működnek még ma is azok a prizmák, amiket Armstrong és Aldrin hagyott a hold felszínén és amikre ma is bárki a megfelelő felszereléssel ráirányíthat egy lézersugarat és azt vissza fogja tükrözni?

Aki pedig az evolúciót tagadja, csak mert nem látott olyat, hogy egy halnak kinőtt a lába, az olyan, mintha azt tagadná, hogy a fák nem tudnak magból több tíz méteres fává nőni, csak mert nem látta még végig a folyamatot...

2021. szept. 20. 16:15
 48/57 A kérdező kommentje:

Töröltem magam csáá

Szivózatok a @@@kkal

2021. szept. 20. 16:25
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez vicces, hogy ő mond emeletes ökörségeket, hogy "Darwin látott már olyat hogy a halnak kinött a lába és a tengerparton kisétált a hal a vízből, fel a fára?", és még neki áll feljebb, ha nem tapsolnak ennek.

Ez a valódi tragédia, hogy ezek az tudományellenesek nem is ismerik a valódi állításokat, csak a saját forrásaikban róluk olvasott torzképeket, és még erőfeszítést sem tesznek arra, hogy igazán utánajárjanak a dolognak, nekik elég a hit, hogy nekik van igazuk. És hány ilyen ember van sajnos.

2021. szept. 20. 16:54
 50/57 anonim ***** válasza:
És ez a fogyatékos tényleg törölte magát! 🤣🤣
2021. szept. 20. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!