Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legérdekesebb...

Szerintetek mi a legérdekesebb tudományos jelenség?

Figyelt kérdés
Mi az, amiről mindig szívesen olvastok, beszéltek, vagy néztek róla egy videót?
2021. aug. 10. 14:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A villogó hód!
2021. aug. 14. 14:12
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdező! A baj az, hogy félreértetted. eltűnhet, hogy a #10 válasz maghasadás, közvetlenül ezután válaszoltam én, egy számomra szomorú jelenséget az előzővel rímelve megválaszolni. Mert ez nem egyéb, mint akár ártatlan manipulációk által létrehozott vakhit a hamis dolgokban, amit körömszakadtáig védünk.

A tudományos jelenségek érdekfeszítő volta valóban egy szubjektív dolog, e tekintetben minden válasz érdekes. Sajnos nekem e rovatban egyre inkább megjelenő felszínesség és agresszív tudatlanság, ami nem érdekes, de leginkább zavaró. E tudatlanság egyre több mindenre rátelepszik, elsőbbséget követel magának, és ami a legszomorúbb, hagyják, akik tehetnek ellene. Ezért jött önkéntelenül a #10 után a válaszom. Sajnálom, hogy nem értetted ki belőle a poént és jelentését.

2021. aug. 14. 14:32
 23/25 anonim ***** válasza:

Már nekem is a hold billenése!

Nézd meg pár fotón , hogy billen !

2021. aug. 14. 14:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Feketyukak ès termèszetük
2024. febr. 12. 08:38
 25/25 anonim ***** válasza:
A zemberi elme
2024. márc. 23. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!