Támogatnád, hogy a GYK-nak legyen egy olyan tudományos szekciója, ahol konkrét kutatások folynak, és mindenki hozzáteheti a saját eredményét?
Olyan formában, ami nem áll keresztbe az oldal céljaival, igen.
Tehát mondjuk egy adott kérdés többek általi, kísérleti megvizsgálásának begyűjtésére esetleg.
Elég kis esélyt érzek arra, hogy erre jelentős létszámú igény lenne.
Utóbbi időben az egyetlen ilyen felvetés a Hold távolságának több ember általi közös mérése volt.
Van egy söröm rá, hogy te voltál.
:)
A következtetés hibás.
A GYK tudományos támogató feladata kimerül a kérdésre válasz feladatban és az is sokat segíthet.
Csinálj FB csoportot vagy akármi.
Előre szólok, a Tinder sem erre van.
Basszus, mi az a külön minitenger?
Ez valami laposföld facelift?
Kedves Wadmalac. Itt van egy video ebben kifejtik részletesen https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__112..
Rájöttek, hogy nem lehet vízben a Föld. Visszahelyezték az űrbe, de mivel a csillagok ugyanúgy mesterséges pontok, így az UFÓ-knak kell eg yhely ahol élnek. Az ott a bidében a kis rész. Ott élnek a gyíkemberek
Malac. Mit szívnak ezek?
A diliház újranyitása hasznosabb lenne.
Ma már kellően sokat tudunk ahhoz, hogy be tudjuk látni: semmit sem tudunk. A magányos tudósok kora lejárt.
Elmebeteg agymenések nem tudományos eredmények.
Komoly csoportok tudnak elérni eredményeket, ahol még a takarítónő is diplomás. Iszonyat sok pénz és eszközpark kell.
De mindentől függetlenül: az oldal célja a szórakoztatás.
#8:
"Malac. Mit szívnak ezek?"
Nem tudom, de én nem kérek belőle.
"A diliház újranyitása hasznosabb lenne."
És amikor bent van, akinek bent kell lennie, akkor jól bezárni.
Én attól tartok, hogy az oldal tele lett suli nélkül nyáron unatkozó kölkökkel, akik pubertásos hormoncunamik miatt rögeszmés pszichopatákat felülmúló izéket szülnek ide.
Azért ez a kérdező a felszínét sem súrolja a főcsapásnak, ő csak kicsit önfejű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!