Kb. mikor lesz érezhetően gyengébb a napsütés(hőmérséklettől függetlenül)?
Nagyjából augusztus közepén már lehet érezni, hogy nem éget annyira?
Kertészkedés miatt kérdem. Vannak konténeres növényeim, amit elvileg bármikor lehet ültetni, de annyira éget a nap most is, hogy nem merem kiültetni.
Május végén elültettem egy kis konténeres díszfát, rá kb. 3 napra olyan erősen sütött a nap, hogy az összes levele elszáradt. Azóta a gondos locsolásnak hála helyrejött, de nem vagyok benne biztos, ha most kiültetek valamit, azzal is így lesz...
Szerintem attól nem lesz kertészeti, hogy kertészkedés miatt kérdem. Ha azért kérdezném, mert kint akarok bográcsozni, de nem bírom az erős napot, attól még nem a főzés témakörben kéne feltennem.
Azt tudom, hogy minden nyáron el szokott jönni az az időszak, amikor még meleg van, de az ember érzi, hogy "már nem úgy süt a nap", hiába van még mondjuk 30 fok. Csak annyira én még nem figyeltem meg, hogy ez mikor van. Nekem úgy rémlett, hogy augusztus közepe, 20-a környéke. Gondoltam vannak itt olyanok, akik kicsit jobban megfigyelték az elmúlt években az időjárás, és tudnak rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!