Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Meg tudná valaki adni egy...

Meg tudná valaki adni egy nyelvész vagy olyan ember elérhetőségét aki ilyesmivel foglalkozi?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm.
2010. aug. 26. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen kérdésben? Mint minden tudománynak, a nyelvészetnek is sok területe van. Jómagam is az vagyok, főleg helyesírási kérdésben állok rendelkezésre. De ha írsz valami konkrétabbat, hátha tudok ajánlani Neked valakit, aki az adott területhez jobban ért.
2010. aug. 26. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én meg fonetikus vagyok :) Rengeteg szakterülete van a nyelvtudománynak, tényleg jó lenne, ha pontosabban megírnád, milyen kérdésben kérnél segítséget.
2010. aug. 26. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél egy ilyen embertől amúgy?
2010. aug. 26. 23:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Olyat keresek aki szakértő az akcentusokban az angol különböző akcentusaiban stb.
2010. aug. 26. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg szeretnéd állapítani, hogy valami milyen angolul van? Bocsi, hogy kérdezgetek, csak érdekel ;)
2010. aug. 26. 23:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem. Csupán egy nyelvésszel aki ért ilyesmihez, szeretnék privátan konzultálni erről.
2010. aug. 27. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor neked angol nyelvész kell, nem magyar. Ha csak ennyit írsz, hogy nyelvész, mindenki magyarra gondol. Keresd meg a hozzád legközelebb eső egyetem angol tanszékét, ott konkrétan egy fonetikát tanító tanárt.
2010. aug. 29. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Sétálj be az ELTE anglisztika v. amerikanisztika tanszékére.
2014. máj. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!