Elfogja érni Magyarországot a Csehországban lecsapott tornádó?
Figyelt kérdés
Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. Bár csak esőt mond, vihart meg orkán erejű szelet. Anyum is felhívott hogy lehet estére ideér a tornádó.2021. jún. 25. 16:34
1/13 anonim válasza:
Hogy érne ide, ha már rég megszűnt?
2/13 anonim válasza:
A tornádó már rég megszűnt. Ez nem úgy megy,hogy egy tornádó arréb megy 500 km-t.
Tehát nem fog mindekt elérni.
3/13 anonim válasza:
Tornádó? Mikor? Nem is láttam még hírekben.
4/13 anonim válasza:
Pedig volt és nem is kicsi volt a tornádó.
5/13 anonim válasza:
Olyanok a videók, mintha valami világvége lenne.
6/13 anonim válasza:
Most láttam az időképen Kalocsa mellett is pont most volt ma. Nem akkora, mint Csehországban, de leereszkedett.
7/13 anonim válasza:
Nem fogja elérni.
Mint láthatod az el az érni-hez tartozik, tehát helyesen a kérdés az lett volna, hogy "El fogja érni Magyarországot..."
8/13 anonim válasza:
Magyar tornàdo neve. Viktor. Mindent visz.
9/13 anonim válasza:
Az már nem, de majd itt is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!