Hol tudnék venni ilyen könyveket, és melyiket ajánljátok?
Debreceni 20/f vagyok. És olyan könyvek érdekelnének, (lehetőleg minél olcsóbban), amik az önismeretről, manipulációról, pszichológiáról, nőkről és férfiakról, álláskeresésről, és ilyenekről szólnak, amikkel tudnám magam fejleszteni, érdekesek, tudományosak de mégis könnyen érthetőek?
Helyek és címek érdekelnének. Nem vagyok valami nagy olvasó, de úgy gondolom sosem árt egy új hobby, és én egyébként is mindenevő vagyok. ;)
Mihamarabbi válaszokat előre is köszönöm!
Minden könyvesboltban van Pszichológia polc. Ott tájékozódhatsz, és könyvtárból kiveheted a legtöbbjét, ennél olcsóbb nincs.
Eric Berne, Pease házaspár jó népszerűsítő, tudományos igényű könyveket írnak a címük már utal a témára. De ezeken túl is sok szerző van, a téma ma nagyon népszerű.
A manipuláció módszereiről, és az agyműködéssel való összefüggéséről pedig Kanemann, Nobel díjas tudós írt népszerűsítő könyvet, bár az vastak és nehezebbn olvasható.
Áh, számomra a könyvtár nem szimpatikus valamiért... ((úgysem vinném vissza)), meg hát az elektronikus felület sem olyan, leheh, hogy 20 évesen túl konzervetív/maradi vagyok... mindegy.
Mindenesetre szeretnék beruházni 1 saját kis házi könyvtárra.
Mit ajánlottok? Hol érdemes szétnéznem, és érdeklődnöm?
regikonyvek.hu
antikvarium.hu
Én ezekene szoktam bogarászni. Sok esetben még postaköltséggel is jobban jövök ki, mint ha megvenném (sajnos vidéken nem túl sok antikvárium van :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!