A Covid tehát tulajdonképpen maga a zombivírus?
Az agyad bizonyos központjait írtja ki amelyek emberré tesznek téged, például érzelmi központok.
Ezáltal az ember tovább lesz fejlesztve (Ember 2.0) mert olyanná válik mint az urai, érzéktelen pszichopatává?
10, 11
Elolvastátok a tanulmányt? Nem?
Akkor meg mi alapján papoltok mégis?
Milyen tanulmányt? A linked egy híroldalt hoz be, azon belül is ezt:
"Coronavirus latest news: Third Covid wave 'definitely under way', says UK expert"
Eszerint a kutatás vagy pontosabban a cikk azt írja hogy okozhat, nem hogy okoz. Emellett ha okoz is az agynak csak egy nagyon specifikus részén teszi azt. Emellett ha jól értelmeztem a szöveget a tényleges kutatási anyag 394 emberből állt (ezek voltak azok akik elkapták és volt már a betegség előtti felvételük), ez orvosi körökben használhatatlanul kicsi mintabázisnak számít. Így erre nem feltétlenül kell tényként hivatkozni.
Emellett rengeteg élősködő/vírus okoz kárt az agyban vagy az idegrendszerben, így ez önmagában nem egyedi.
Az emberek visszanyerik a szaglásukat amint elmúlik a fertőzés, ha mindegyikük agya sérült volna akkor nem nyernék vissza vagy csak évek alatt. Meg nem tudom hogy jön ide a pszichopaták ők éreznek szagokat, az "érzéketlenségük" teljesen más természetű.
De nem látom hogy, honnan feltételezed hogy ez egy "zombivírus", mármint ha mondjuk a veszettségre mondanád azt megértem. De én nem látok hasonlóságot a korona vírus és a filmekben megismert zombivírus között (a még teljesen be sem bizonyított idegrendszeri károsodást leszámítva, de az még csak nem is elég kiterjedt).
"Többek közt ezért szűnik meg a szaglás, ízlelés, mert elpusztítja az ezért felelős központot az agyadban."
Amikor meggyógyul a beteg, az agy elpusztított része "visszanő"?
Vagy hogyan lesz megint ízlelése és szaglása?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!