A Kis herceg "rókája" veszett volt?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 11:52
1/12 anonim válasza:
ELveszett, mint a Kis Herceg a nagyavilágban :)
2/12 anonim válasza:
Miért lett volna veszett?
Amúgy az elsőnél a pont :)
3/12 A kérdező kommentje:
Egyszer összetalálkoztam egy veszett rókával. Ő valóban elVESZETT volt a nagyvilágban, ekkor már a nagyvilág is elvesztette őt...
2010. aug. 25. 13:00
4/12 A kérdező kommentje:
Másodiknak: Inkább miért ne lett volna veszett?!
Másként igazán nem kerülhet az ember "beszélőviszonyba" egy rókával.
2010. aug. 25. 13:19
5/12 anonim válasza:
akkor a Kisherceg volt eros marihuana-fuggo. de az is lehet, hogy LSD-zett is. itt-ott megfigyelheto a tortenetben nehany falsback-szeru leiras.
7/12 A kérdező kommentje:
Mondj példát flashback szerű leírásra;:) kérlek:)))
2010. aug. 25. 14:48
8/12 A kérdező kommentje:
Nemhinném, hogy a kis herceg bármit is beszedett volna!:)
2010. aug. 25. 18:05
9/12 anonim válasza:
A róka bölcs volt, hiszen megértette és elmagyarázta a Kis Hercegnek a rózsa "hazugságát". Egy ilyen okos és bölcs róka már nem az ösztönei rabja, különben sem engedte egyből közel magához a herceget, előbb meg kellett szelidítenie őt. Nincs igazam??
Nahátakkormeg!?
10/12 A kérdező kommentje:
12:14;00:32-nek köszönöm a kifejtős választ. 00:32: Azt, hogy a rózsával nem stimmel valami sejtettem, de megfogalmazni nem tudtam volna. Kösz, hogy leírtad nekem.:)
A kérdést csak azért tettem fel, hogy ki mit reagál rá. Örülök, hogy eddig kötözködős hülyézős válaszok nem érkeztek.
2010. aug. 26. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!