Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Most ez szerintetek tényleg...

Most ez szerintetek tényleg ígyvan?

Figyelt kérdés
Azt olvastam: idézem... "Akik sokat játszanak videójátékokkal, a felmérések szerint gyorsabban dolgozzák fel az információkat, képesek egyszerre többfelé figyelni, gyorsabb a helyzetfelismerési és reagálási képersségük is. A túl sok videójátékozásnak vannak valós veszélyei (és ezt bárki tudná hosszan sorolni), de nem az agyra nézve hátrányos!"
2010. aug. 25. 08:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat. Az első tényleg badarságoit írt...xd mind1 Csak megfigyeltem én is Crysis-ozok (multi) kb 1,5 éve játszok (nem kocka vagyok mert voltak már több 1 hónapos kihagyásaim is és max 2 órát szoktam játszani és pro-nak számítok) és észrevettem hogy valóban jobbak a reflexek autóvezetésnél (term. ez nem zárja ki az ütközés lehetőségét stb) valamint tárgyak elkapásánál ha meglökök vmit nem esik le mert elkapom utolsó pillanatban. Na most nem pókember reflexeire pájázok csak értitek van benne valami mert észrevettem csak hülyeségnek gondoltam és azthittem csak beképzelem de ezek szerint nem mivel találtam ezt a cikket és ti is jókat írtatok. ( Azt is tudom hogy mennyire terhelő gondolom ti is halottatok a Doom 3-azós srácról amcsiban hogy halálra játszotta magát )
2010. aug. 25. 14:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor wowoztam én nekem is kib@szott jó volt a reflexem, és a játékbeli helyzetfelismerési készségem is.
2010. aug. 26. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!