1/9 anonim válasza:
Talán a koronavírus elleni vakcina.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, de azon kívül. (én uppoltalak egyébként)
2021. ápr. 4. 09:38
4/9 A kérdező kommentje:
Jó, de én nem a vg-t kérdeztem, hanem titeket.
2021. ápr. 4. 09:56
5/9 anonim válasza:
De mi nem vagyunk tudósok. Csak a VG-hez hasonló oldalakról tudunk tájékozódni. (Mint egyébként Te is.)
6/9 anonim válasza:
A hex számokkal való megismerkedés, ami hozzásegített hogy konzolon legyen ötszázezer darab Abecan Longfin, Cyrodilic Spadetail, Snowberries, Spriggan Sap....
7/9 anonim válasza:
És a hex- buherálással megfejtettem hogyan tegyek konzolos a Test Dive Unlimited-be 11 milliárd dollárt. Így nem kell az ostoba versenyekkel foglalkoznom, hogy vegyek Ferrarit, Lamborghinit és persze a méregdrága (950 ezer dollár)luxusvillák, amit 100 év játék után se lehetne megvenni. /Egy nagy fejberúgást küldök az elmebeteg játékkészítőknek/
9/9 anonim válasza:
Erre 10 év múlva térjünk vissza. Kb. annyi idő kell (legalább) amíg kiderül, hogy tényleg mi volt az ami nem csak "elsőre jó ötletnek tűnt" hanem úgy is maradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!