Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mivel lehet a szemüveget...

Mivel lehet a szemüveget páramentesíteni?

Figyelt kérdés
A védő maszk alatt gyakran bepárásodik a szemüvegem.Valami olcsó,egyszerű megoldást tudtok ami olcsó és praktikus?

#páramentesítés,szemüveg
2021. márc. 29. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz hirem van, hatekonyan sajnos semmivel. Probaltam en is minden vajakolast, spray-t, nyalat, de ugyanugy parasodott.
2021. márc. 29. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Régen anno a honvédségnél a gázálarcokhoz adtak egy rúd alakú szappant (?),amit én soha nem használtam.De,nem tudom miből volt? Hát ha valaki itt tudja.
2021. márc. 29. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Azt is probaltam, bar mostanaban folyekony allagu, a gazalarchoz adtak elvileg. Ugyanugy nem ert semmit, mert bar kevesbe parasodott, cserebe csikosan homalyosodott tole.
2021. márc. 29. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szappan egész jól bevált 😁
2021. márc. 29. 20:31
 5/8 Molyember ***** válasza:
100%
A maszkot feljebb húzod, a szemüveget lejebb tolod. Így egy kicsit hülyén nézel ki, mert meg kell emelni a fejed, de többnyire működik.
2021. márc. 29. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

régen volt spray, ami a téli (hidegről melegre) párásodást megelőzte

optikában lehetett venni

2021. márc. 29. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Borotvahab.
2021. márc. 29. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszerű! Azonos hőmérséklettel. Te kifújsz erősen párás, 36 fokos levegőt. Közel ugyanennyi hőmérsékletű objektumra nem csapódik ki. Hidegebbre igen, mert a mikrokörnyezet hideg levegője nem bír el akkora páramennyiséget.

A megoldás: fűtött szemüveg. Minden mást a természet törvényei felülírnak. Persze ennek meg más hátrányai lennének. Döntés kérdése, kinek melyik rosszabb.

2021. márc. 30. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!