Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz lehet?

Szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés
Mostanában az elmúlt egy évben sok dologra volt időm. Nem hangoztattam, de van egy elméletem még az Avatar előttről csak pont megjelent anno a film. Mi van, ha ezek a testek valahonnan távirányítással vezéreltek és valahol a mélyben, vagy egy másik helyen vagyunk igazából, esetleg időgépek lehetnek ezek a fizikai testek. Okkal kell ezt végignéznünk, amiben vagyunk és lehet csak a pillanatban élünk, élek, ahogy írom ezeket a sorokat.
2021. márc. 4. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk.
2021. márc. 4. 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Matrix erről szól.
2021. márc. 4. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam is felmerült, hogy a lelkek egy másik térből kapcsolódnak az általuk irányított testekhez. Isten tudja.
2021. márc. 4. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"van egy elméletem"

Ez a te elméleted egy elég régi, széles körben ismert feltevés.

2021. márc. 4. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a neve ennek, hogy szimulált valóság, és már az ókorban is felvetődött a filozófusokban.
2021. márc. 4. 17:54
 6/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon érdekes téma. De nem tudhatjuk, a simsek sem tudják a játékban hogy csak játékok.
2021. márc. 4. 18:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Én sajnos tudom, hogy valami nem stimmel és hiába szeretnék kilépni.
2021. márc. 4. 21:09
 8/10 anonim válasza:

Kilépni?

Meg szeretnéd ismerni a nagybetűs Valóságot?

Ez azt jelenti?

Akkor meg kell szüntesd az előítéleteidet. Prekoncepcióikat.

Szóval elfelejted az elméleteidet a dolgokról.

Félreteszed.

És nem is akarsz újabb elméleteket gyártani.

Csak figyelsz. Csendben. Naponta pár percet.

2021. márc. 4. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Akarják hogy ezt gondold. Szóval amikor gondolkodnod kellene arra sarkalnak, hogy érezz ( érzelmi döntést hozol), amikor meg érzeni kellene, gondolkodásra sarkallnak, amikor meg tenni,cselekedni kellene vagy gondolkodásba tesznek vagy érzelembe.

Ennek az Avatarnak a lényege nem ezek a testek, hanem az, hogy USA bárkit kifoszt még egy idegen civilizációt is, ha az érdeke fűződik hozzá. Ez el is hangzik a filmben.

2021. márc. 5. 20:51
 10/10 anonim válasza:

A Valóság megismerhető.

Az oda vezető utat Belső Útnak hívják.

2021. márc. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!