Mit gondoltok, mi fogja okozni az emberiség vesztét?
Figyelt kérdés
Illetve a Föld vesztét...lesz-e a élet 1000 év múlva...stb.
Minden hozzászólást szívesen olvasok.
2010. aug. 17. 22:17
11/28 anonim válasza:
Mi pusztítjuk majd el saját magunkat
12/28 anonim válasza:
Az emberiség és a Föld veszte nem ugyanaz. Az emberiségnek Földi léptékkel másodpercei vannak. Én a túlnépesedésre szavazok.
13/28 anonim válasza:
A túlnépesedést könnyen meg lehet oldani...
14/28 anonim válasza:
szerintem is inkább egy óriási visszafejlődés lesz, akár a teljes elektronikus rendszer összeomlásával, meg annak következményeivel, az lesz érdekes hogy utána mi lesz, de ezt mi már nem tudjuk meg
16/28 anonim válasza:
17/28 anonim válasza:
18/28 anonim válasza:
ti nemvagytok tisztába a dolgokkal..egy reális veszélyforrás van most is az emberekre...az INTERNET!!!!! kiszívja a sok ember agyát (lásd ezotéria fórum),és ebbe fogunk belepusztulni..addig szív a net,míg a növények szintjére nem alacsonyodunk le,csak állunk majd,és eszünk,meg szarunk...és genetikailag is öröklődni fog!!!
19/28 anonim válasza:
Saját maga veszte mondlyák sokan fölrobbantjuk magunkat meg egyéb.De szerintem akár észhez is térhet az emberiség miútán megtizedelődött az árvizektől és jégkorszaktól.Itt sokkal inkább az idő a mérvadó de szerintem akkor is inkább átalakúl az emberiség ,vagy a természetnek lesz elege belőlünk és eldob eltűntet mintek.Ez a sok rossz dolog amit teszünk vele idővel megbosszúlja magát.Én szinte biztosra venném még ha sokan nemis értenének vele egyett ,hogy több ezer év múlva is lesz ember úgyanúgy.
20/28 anonim válasza:
szívós egy faj az ember:D ha előre tudják,hogy mibe van a vesztük,akkor azt el is tudják hárítani..lehet azt mondják,hogy most nemtudják mg hogyan hárítanának el egy hatamas meteort,de ha egy akkora jönne akár 1 hónap múlva,hogy tuti kihalna az egész Föld,akkor biztos találnának azért megoldást az okosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!