Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mi fogja...

Mit gondoltok, mi fogja okozni az emberiség vesztét?

Figyelt kérdés

Illetve a Föld vesztét...lesz-e a élet 1000 év múlva...stb.

Minden hozzászólást szívesen olvasok.

2010. aug. 17. 22:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Mi pusztítjuk majd el saját magunkat
2010. aug. 18. 00:05
 12/28 anonim válasza:
Az emberiség és a Föld veszte nem ugyanaz. Az emberiségnek Földi léptékkel másodpercei vannak. Én a túlnépesedésre szavazok.
2010. aug. 18. 00:17
 13/28 anonim válasza:
A túlnépesedést könnyen meg lehet oldani...
2010. aug. 18. 00:40
 14/28 anonim válasza:
szerintem is inkább egy óriási visszafejlődés lesz, akár a teljes elektronikus rendszer összeomlásával, meg annak következményeivel, az lesz érdekes hogy utána mi lesz, de ezt mi már nem tudjuk meg
2010. aug. 18. 00:45
 15/28 anonim válasza:
meteor
2010. aug. 18. 00:47
 16/28 anonim ***** válasza:
2010. aug. 18. 00:51
 17/28 anonim ***** válasza:
2010. aug. 18. 00:59
 18/28 anonim ***** válasza:
ti nemvagytok tisztába a dolgokkal..egy reális veszélyforrás van most is az emberekre...az INTERNET!!!!! kiszívja a sok ember agyát (lásd ezotéria fórum),és ebbe fogunk belepusztulni..addig szív a net,míg a növények szintjére nem alacsonyodunk le,csak állunk majd,és eszünk,meg szarunk...és genetikailag is öröklődni fog!!!
2010. aug. 18. 02:16
 19/28 anonim válasza:
Saját maga veszte mondlyák sokan fölrobbantjuk magunkat meg egyéb.De szerintem akár észhez is térhet az emberiség miútán megtizedelődött az árvizektől és jégkorszaktól.Itt sokkal inkább az idő a mérvadó de szerintem akkor is inkább átalakúl az emberiség ,vagy a természetnek lesz elege belőlünk és eldob eltűntet mintek.Ez a sok rossz dolog amit teszünk vele idővel megbosszúlja magát.Én szinte biztosra venném még ha sokan nemis értenének vele egyett ,hogy több ezer év múlva is lesz ember úgyanúgy.
2010. aug. 18. 02:27
 20/28 anonim ***** válasza:
szívós egy faj az ember:D ha előre tudják,hogy mibe van a vesztük,akkor azt el is tudják hárítani..lehet azt mondják,hogy most nemtudják mg hogyan hárítanának el egy hatamas meteort,de ha egy akkora jönne akár 1 hónap múlva,hogy tuti kihalna az egész Föld,akkor biztos találnának azért megoldást az okosok
2010. aug. 18. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!