2/5 anonim válasza:
Be lehet menni, csak távozáskor is ügyelni kell, hogy még meglegyen mind a 3 lábad.
3/5 anonim válasza:
Két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor jártam Csernobilban. 13-szor.
4/5 anonim válasza:
"A baleset után Pripjatyot őrizték, és a mai napig kerítés veszi körül. De sajnos nincs olyan szoba, amit ne fosztottak volna ki."
Az erőmű: "A zóna 1986-tól a mai napig katonai őrizet alatt van, csak 18 év feletti személyek illetve csak ukrán vagy régi szovjet rendszámú gépjárművek léphetnek be a zónába, külön engedéllyel."
5/5 anonim válasza:
Ezzel meg is van a megoldás. Ilyen gépjárművet kell szerezni.
Nyilván a magyar forgatócsoport is ezt tette. Meg az az elszánt néhány magyar világjáró, akik utána fényképes beszámolót tartottak erről.
Mert hogy őrzik, és nem úgy lehet bemenni, hogy a kapunál szólok, jöttem. De megfelelő engedélyezési eljárás után lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!