Tudok a neten ingyenes IQ- tesztet elvégezni? Milyen az átlagos IQ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 19:59
1/13 anonim válasza:
Pontosat nem fogsz találni neten. Becslésre a Mensa oldalán lévő jó.
100 az átlag.
2/13 anonim válasza:
Vigyázz ezekkel!
A legtöbbet a szcientológusok üzemeltetik, és régen rossz, ha megtalálnak téged!
3/13 anonim válasza:
A szcientológia célcsoportja az elmebetegek egy speciális csoportja: a pénzes elmebetegek:) Ha egyik sem vagy, akkor biztonságban érezheted magad:)
4/13 anonim válasza:
Nem igaz, mert a munkás elmebetegek is a célcsoportjuk.
5/13 anonim válasza:
Én kitöltöttem nem is egyet,30 kérdéses,50-kérdéses,jó sok időt elvettek,aztán amikor az eredményre lettem volna kíváncsi,hogy küldjek sms-t nem is tudom mennyi volt az ára,na gondoltam ezért megérte erre pazarolnom az időmet,mert én nem hogy pénzt nem küldök érte,de még a telefonszámomat se akarom hogy tudják.
6/13 anonim válasza:
Előzőhöz:És mindegyiknél az volt írva hogy ingyenes,ezért is kezdtem bele.
7/13 anonim válasza:
A kitöltés tényleg ingyenes volt!
Nem?
8/13 anonim válasza:
A lényeg, hogy hajlandó legyen valaki fizetni.
9/13 anonim válasza:
7.:De.Ideges is voltam miatta,nem kicsit. XD
10/13 anonim válasza:
Addig örülj, míg nem keresnek meg különféle ajánlatokkal: hogy többféle jellemhibát is találtak nálad, de majd ők jól kijavítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!