Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valahol megtalálható az...

Valahol megtalálható az összes (vagy a lehető legtöbb) rulettstratégia az interneten?

Figyelt kérdés

Nem ebből akarok meggazdagodni, csak kedvtelésből kitaláltam egy módszert, és nem tudom, hogy már valaki felfedezte-e, és csak ennek szeretnék utánajárni (hátha elnevezik rólam, vagy ilyesmi :D ). A legtöbb helyen csak a Martingale-féle tétduplázós módszert találtam, meg egy pár olyat, amiben amúgy nem volt sok fantázia.

Az én módszerem is vesztő kör utáni tétemelős, és akkor ér véget a ciklus, ha nyerünk, de nem nőnek olyan gyorsan a tétek, mint a Martingale esetén. Ráadásul, míg az előbbi módszernél minden ciklus végén csak a kezdőtéttel lesz többed, az én stratégiám szerint hosszabb ciklus befejezése után nagyobb a profit is. Persze itt is igaz, hogy ha pechesek vagyunk, akkor minden pénz elmegy, viszont a Martingale-nál jóval biztonságosabb; például a 10. pörgetésnél 1024-et kellene tenni, az én módszeremnél csak 100 körül (már ha 1 az indulótét).

Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a stratégiát már valaki feltalálta előttem, de hátha mégis én vagyok az első.

2020. dec. 18. 02:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy mi a francért nem írod le ide a módszert, legalább olvasnék valami érdekeset is ma...
2020. dec. 18. 10:45
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi, hogy nyerni lehet vele.
2020. dec. 18. 10:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem, szóval tényleg nem értem.
2020. dec. 18. 10:50
 14/30 A kérdező kommentje:

Ha nem csak fikázó, meg félreértelmező kommentek érkeznének, akkor talán még le is írnám... de jobbára csak olyan válaszok jönnek, hogy amit kitaláltam, az csak szar lehet, holott én SEHOL nem írtam, hogy bármiféle világmegváltó felfedezést tettem volna. Csak annyit, hogy az általam ismert stratégiáknál a legtöbb szempontból jobb.

És nem kell bizonygatni, hogy ez egy mindenképp vesztő stratégia, én is tudom, és nem is terveztem bármelyik kaszinót megrohamozni vele.

2020. dec. 18. 10:57
 15/30 anonim ***** válasza:
78%

'és a hosszabb ciklus végén az alaptét többszörösével lesz többünk, nem csupán az egyszeresével.'

Hat, szerintem ez onmagaban is hulyeseg.

A legegyszerubb, es egyben legnagyobb nyeresi eselyt biztosito esetet (miszerint piros vagy fekete, tehat 50-50%) azzal az egy nullaval pont annyira torzitjak csak el, hogy hosszu tavon mindenkeppen a bank nyerjen. Az osszes tobbi eset is ugyanigy torz: ha szamra teszel, igaz hogy 36x penzt fizet - de 37 (!) vegkimenetel van, a nulla miatt. Sot, amerikai kaszinokban van 00 is...

2020. dec. 18. 10:58
 16/30 anonim ***** válasza:
No, ne csesztessétek már a kérdezőt, én kíváncsi vagyok a módszerre...
2020. dec. 18. 11:00
 17/30 A kérdező kommentje:

„Hat, szerintem ez onmagaban is hulyeseg.”

Miért is?

Például; tegyük fel, hogy 5 hosszú a ciklus, ekkor 3 egységgel lesz többed, míg 10 hosszú ciklus esetén meg mondjuk 20-szal. Ugyanez a Martingale esetén mindenképp 1 lesz, mindegy, hogy hányat pörgettél, mire sikerült nyerni.

2020. dec. 18. 11:03
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnénk látni a módszert végre.

Minden mást már megbeszéltünk, és azért nem tudunk többet írni, mert nincs miről.

2020. dec. 18. 11:06
 19/30 A kérdező kommentje:

Egyébként pedig köszönöm szépen, hogy áttetettétek a kérdésemet egy olyan kategóriába, aminek egyrészt semmi köze hozzá, másrészt nem fogják megtalálni olyanok, akik érdemben hozzá is tudnának szólni...

Azért a modi igazán megoszthatná velem, hogy szerinte a kérdésnek mi a franc köze van az üzlethez vagy a pénzügyekhez... még jó, hogy nem az ezotériába tettétek, mert ennyi erővel oda is rakhattátok volna...

2020. dec. 18. 11:45
 20/30 anonim ***** válasza:
Az mondjuk tényleg vicces, hogy nem esett le, hogy ez valószínűségszámításos kérdés...
2020. dec. 18. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!