Nem féltek attól, hogy egyszer el ér minket a halál és sewmmit nem tehetünk ellene?
Figyelt kérdés
Sosem találtam meg az élet értelmét. Mindig csak sodróttam az árral. Tapasztaltam sok jót is és sok rosszat is az életben. Szererztem barátokat, el is vesztettem párat. Voltak kis örömök is, de voltak depressziós napok is. Születésem előtt nem léteztem, semmire nem emlékszek. Nyilván ez lesz halálkor is. Kezdetben ovisok voltunk, majd iskoláztunk aztán dolgozunk a megélhetésünkért majd élvezzük az öregkort és a velejáróit majd valamikor beköszönt a halál. Senkinek nincs felmutatható bizonyítéka, hogy mi lesz halálunk után de én félek. Nyilávn a hit sok félelmet el feledtet, de én konkrétan nem hiszek semmiben. Egyszerűen csak idecsöppentem valahogy erre a földre majd megtapasztaltam az életet. Én szerertnék hinni a reainkarnációban meg ezekben de annyira nem tudok hinni, hisz én képtelennek tartom ezeket. Van olyan aki megtalálta már az élete értelmét, feladatát? TI nem féltek a közelgő haláltól? Ti miben hiszek, mi van halálunk után? Szeirntem semmi hisz én már nem leszek ott, hogy megtapaszaljam, úgy ahogy születés előtt sem tapasztalam dolgokat. Bár kitudja, hátha ezek csak olyan dolgok amiket az emberi agy képetelen felfogni és mégis voltak dolgok születés előtt és halál után csak emberként nem tudjuk felfogni. Ha belegondoltok 9 hónapig anyánkban voltunk és addig azt hittük hogy az a biztos helyünk, ami biztonságot ad. Majd 9 hónap után hirtelen kivesznek minket onnan amitől sírunk. Lehet hogy hasonló jelenet lesz halál után is. Gondoljatok bele, most is ezt a biztonságos életformát szoktuk meg, itt növekedünk. Lehet hogy a halál szintén olyasmi mint a születés, csak fejlettebb. Lehet, hogy valakik most is épp monitoroznank minket és amikor készek vagyunk akkor jön el a bizonyos halál hogy még egy biztonságos helyre vigyen. Mikor anyánkban voltunk akkor is figyeletek minket, megtudták állapítani a nemünket, hogy nézünk ki stb.miközben nekünk fogalmunk se volt róla ezekeről és arról se hogy mi lesz utána. Ez csak egy cafka teória, de én mégis látok benne valóságot. TI mit gondoltok erről? Nektek vannak ilyesmi teóriátok?2020. dec. 7. 07:15
11/12 anonim válasza:
A magam részéről nem hiszek semmiféle halál utáni létformában. Ennek ellenére nem nyomaszt az elmúlás gondolata. Azt mondják, ha igazán maradandót akarsz hátrahagyni, nemzzél gyermeket, vagy írjál könyvet. Én mindkettőt többszörösen megtettem.
12/12 anonim válasza:
AZ ESZKATOLÓGIA AKTUÁLIS PROBLÉMÁI, 1990 - vatican.va
www.vatican.va › congregations › cfaith › cti_documents
Azonnali közösség Krisztussal a halál után, az Újszövetség szerint ... Bár „a hit a remélt dolgok biztosítéka, a nem látható dolgok bizonyítéka” (Zsid 11,1), ... Isten, aki a kinyilatkoztatásában meghív minket a vele való végső közösségre, egyúttal a ... Félni lehet attól, hogy az ilyen szentbeszédek negatív hatást gyakorolnak a ...
élet a halál után | Haag lexikon | Kézikönyvtár - Arcanum
www.arcanum.hu › elet-a-halal-utan-C8DC1
élet a halál után: Az ÓSz-ben elég korán találkozunk azzal a meggyőződéssel, hogy az ember a halál után nem hull a semmibe. Az olyan szövegek, mint a Ter ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!