Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Volt aki szakdolgozat íráshoz...

Volt aki szakdolgozat íráshoz igénybe vette az IQ factory segítségét?

Figyelt kérdés
Kritikus téma, de szeretnék véleményeket, aki esetleg kért tőlük segítséget.. Mert ha megíratja valaki a 20 oldalas szakdolgozatát, hogy fogja bevédeni ha nem is ő írta.. Ez a “cég” jó nagy pénzlehúzás..

2020. okt. 23. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden szakdolgozatot be lehet védeni, nem kell ahhoz magának megírnia.
2020. okt. 26. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Akkor is menni fog a védés ha nem ő írta, de legalább elolvasta párszor.

Na de mégis milyen szakdolgozat az ami összesen 20 oldalas?

2020. okt. 27. 00:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Remélem

Nem IQ facor-os beépített emberek válaszolgatnak 😀😀

2020. okt. 27. 17:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok okos, és szar egyetemre járok, harmadéves vagyok és még egyszer (se) volt szóbeli vizsgám, amit nagyon sajnálok, mert én vészesen rosszúl beszélek emberek előtt, és gyakorolni se tudtam, egyszer készültem másfél hónapig egy szóbeli vizsára, viszont, vizsga előtt mondta a tanár hogy küldjem el neki email-ben mert dolga van.... Be vagyok pánikolva mert gáz vagy sem de nem vagyok egy okostojás még annyira se hogy egy normális egyetemet elvégezzek egy becsületes iskolában, viszont, ha már belevágtam végig csináltam, viszont most így be vagyok pánikolva, márciusig kell leadni a szakdolgozatot.. ha iq factory-val csinálnám jó lenne, csak a bevédésnél kb azt se fogom tudni hogy védjek be valamit amit nem is én írtam..
2020. okt. 27. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom. 🙃

De én fixen nem vagyok az mert eddig még csak nem is hallottam róla. Bár lehet ugyanezt mondanám, ha beépített ember lennék! 🤪

2020. okt. 27. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Egy szakdolgozatot illene megértened, ha már kijártad a szakot.
2020. okt. 27. 17:44
 7/11 anonim válasza:
26%
Írd meg inkább te vagy válassz másokat. A minőségük a béka feneke alatt van. Amit ők produkálnak, azt a szintet mindenki tudja hozni.
2021. jan. 27. 12:31
 8/11 anonim válasza:
54%
Milyen témakörben?
2021. ápr. 27. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7-esnek mondanám, hogy minden író más, a dolgozatokat pedig nem nézi át más, tehát annak az egy embernek a munkája teljes mértékben, kb. a szerencsén múlik, hogy kit fogsz ki. Ha sikerül egy jó írót, akkor megjegyzed az ID számát és őt kéred legközelebb, hátha elvállalja.

Ja és nem "bevédeni" kell egy szakdolgozatot, hanem megvédeni, ne mondjátok így mert gáz :D (megvédeni a kritikáktól, ellenvéleményektől <- innen ered)

2021. ápr. 29. 22:07
 10/11 anonim válasza:
0%

Régen a tanártól kertünk segítséget: könyvet,segédanyagot. Nem más olvasta el helyettünk.

A word használatát megmutatták: formázás- mi betűtípus, sorköz.

Volt prezentáció, megmutatták hogy kell díjakat csinálni.

Egyetemen elvárt a szamtech kompetencia. Sok könyvet kell olvasni.

Szakdolgozat írásnál én gépeltem a gondolataimat.

A mai egyetemisták nem olvasnak,minden gyorsan kell. Megiratni mással?! :O

Venni kell a fáradtságot.

2022. ápr. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!