Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyiket tennéd meg inkább,...

Melyiket tennéd meg inkább, ha muszáj volna? Vagy ha így tetszik, melyiket élnéd túl?

Figyelt kérdés

1. Elmész a Szahara legmelegebb pontjára délben (12:00)

- állsz 17:00-ig

- nem lehetsz fa alatt csak a tűző napon!

- rajtad kell lennie: 2 pár zokni, póló, pulóver,

sapka, hosszú nadrág, csizma, meleg kabát vagy bunda

- futnod kell 2 km-t a sivatagon.

- nem ihatsz semmilyen folyadékot!

- és utolsó: megy rád 3 hősugárzó max fűtésre állítva.

- és persze nyáron (a legforróbb napon)

2. Elmész télen a Szibériába a legzordabb, leghidegebb estén. (21:00)

- állnod kell kint a szabadban reggel 7:00-ig

- a leghidegebb ponton

- csak egy rövidnadrág lehet rajtad

- megy rád három ventilátor max sebességgel

- nem mozoghatsz

- ihatsz, de jéghideg vizet.

- ja és hó is esik olyan hideg van.

én a hideget választanám. TI?

2010. aug. 7. 11:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
azert elmondok egy sztorit: a biofizika profom mondta, h amikor kint volt Kanadaban vendegeloadokent, Quebecben, az elso reggel el akart menni gyalog a 1,5 km-re levo egyetemi korhazba. reggel fel 8 volt, zord tel, -40°C. nem gondolt bele, h milyen hideg van. rendesen feloltozott, de 20 perc alatt erezte, h kezd kihulni. le is vezette, h a sejtjeiben a kihules hatasara kezdett megszunni az ATP-szintezis, az oxigenhaztartasa felborult, olyan szteroidok termelodtek a szervezeteben, amelyek euforikus hatast valtottak ki. es ez minden kihulesnel igy van. szoval lehet, h a hideget meg "elvened" is
2010. aug. 7. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
hát te hülye vagy
2010. aug. 7. 12:37
 13/19 anonim válasza:
Szibéria. Mindig is nagy hideg kedvelő voltam, sokkal jobban szeretem úgymond bírom is a hideget persze ilyen körülmények között biztos halálra fagynék, a másiknál se lenne jobb.
2010. aug. 7. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Na én kipróbálom a sivatagit ha tényleg adsz 10 milliárdot, és nem a családomnak kell, mert az nincs.
2010. aug. 7. 12:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ezen nevettem :D Az a baj hogy semelyiket sem lehetne túl élni
2010. aug. 7. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Én inkább a Szaharát választanám, mert a hideget nem bírom. De mondjuk így is, úgy s meghalok, akkor inkább választom a hőgutát, mint a megfagyást.
2010. aug. 7. 13:16
 17/19 d,jpt L válasza:
Én Szibériát választanám. Legalább nem kapok napszúrást.
2010. aug. 7. 13:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyiket sem, mert nem akarok meghalni. De valahogy a hideget jobban bírom (most, hogy nyár van). Mindig azt nem bírom, ami éppen van. :D
2010. aug. 7. 22:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Na lássuk csak... 21:00-tól reggel 7ig van 10 óra, azt semmiképpen sem bírod ki a hidegben.

A Szahara az inkább kibírható... Ha előtte hűtőbe tett fehér ruhád van, akkor meg pláne. :))

2010. aug. 7. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!