Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyiket tennéd meg inkább,...

Melyiket tennéd meg inkább, ha muszáj volna? Vagy ha így tetszik, melyiket élnéd túl?

Figyelt kérdés

1. Elmész a Szahara legmelegebb pontjára délben (12:00)

- állsz 17:00-ig

- nem lehetsz fa alatt csak a tűző napon!

- rajtad kell lennie: 2 pár zokni, póló, pulóver,

sapka, hosszú nadrág, csizma, meleg kabát vagy bunda

- futnod kell 2 km-t a sivatagon.

- nem ihatsz semmilyen folyadékot!

- és utolsó: megy rád 3 hősugárzó max fűtésre állítva.

- és persze nyáron (a legforróbb napon)

2. Elmész télen a Szibériába a legzordabb, leghidegebb estén. (21:00)

- állnod kell kint a szabadban reggel 7:00-ig

- a leghidegebb ponton

- csak egy rövidnadrág lehet rajtad

- megy rád három ventilátor max sebességgel

- nem mozoghatsz

- ihatsz, de jéghideg vizet.

- ja és hó is esik olyan hideg van.

én a hideget választanám. TI?

2010. aug. 7. 11:29
1 2
 1/19 anonim válasza:
Hát a Szaharai elképzelésed kb. 3 óra alatt nyírna ki egy embert. A másik kb. 5 óra alatt.
2010. aug. 7. 11:35
 2/19 anonim válasza:
12:00-17:00ig állok a sivatagban majd utánna jön a 2kmes futás? Nemtudom... egyiket se próbálnám ki, bár sztem megfagynék a Szibéria legzordabb leghidegebb estéjén, így inkább maradnék a Szaharánál(bár futni utállok és víz sincs).Nem tudom hogy túlélném e,de véleményem szerint igen.
2010. aug. 7. 11:39
 3/19 anonim válasza:
ja jó akk mégse élném túl sőt igen hamar meghalnék :D köszi :D egyik sincs tervbe véve
2010. aug. 7. 11:39
 4/19 A kérdező kommentje:
háát én a meleget nem bírnám
2010. aug. 7. 11:40
 5/19 A kérdező kommentje:
és ha adnának 10 milliárdot ha valamelyiket megcsinálod?
2010. aug. 7. 11:41
 6/19 anonim ***** válasza:

Mind a kettőbe belehalnál, mindegy melyiket választod. Az első esetben hőgutát kapnál, a másodikban szimplán halálra fagynál. Nem kizárt, hogy a másodikban előbb halnál meg, mint az elsőben, mert rövidnadrágban -50 -70 fok között hamarabb lehülne a tested halálos szintre, mint a melegben "fellforna az agyad".

Szóval bármelyiket választod is, kipróbálni ne nagyon akard.

2010. aug. 7. 11:42
 7/19 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

és ha adnának 10 milliárdot ha valamelyiket megcsinálod?"

Ez esetben, ha egyébkint is megakartál volna halni ez jó megoldás. Legalább a családodnak sok pénze lesz. Az életbiztosítások úgyis elég keveset fizetnek öngyilkosság esetén és ez végülis az. Ha kapsz érte 10 milliárdot előre egy bankszámlára, és meg akarsz halni, akkor ez jó módszer.

2010. aug. 7. 11:44
 8/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő kinyírna, de a szibériás tuti, kb 2-3 óra múlva úgy ahogy van, megfagynál. A másikat talán túl lehet élni, ha előtte megfelelő mennyiségű vizet ittál...bár nagyon kétséges..AZ a baj, hogy szerintem mindkét "próbatételnél" elveszítenéd az eszméletedet 1-2 óra múlva.
2010. aug. 7. 11:47
 9/19 anonim ***** válasza:

ha azt vesszuk, hogy minusz 70 °C a legzordabb idojaras Sziberiaban, akkor szelviharban, az ember hianyos oltozetben 15 PERC alatt hul ki annyira, h bealljon a klinikai halal. egy sziberiai talan 1 orat kibirna.

a sivatagban nagy melegben lehet kb. 60°C a napon, ha felveszel annyi ruhat, amit mondtal, egy darabig hoszigetelo hatassal van, es kb. 1-2 orat kibirsz alldogalni. futni is kell? az mar macerasabb. 2 km-t abban a felszerelesben egy atlagos kondicioban levo emben nem fog tudni lefutni akkora homokban. de a sivatagi tulelesnek sokkal nagyobb az eselye, de nagyon valoszinu, h az ido lejarta elott mindket esetben a klinikai halal allapotaba kerulsz

2010. aug. 7. 11:48
 10/19 anonim válasza:
még akkor se ha kapnék 10milliárdot, mert ha belehalok oké h lesz a családomnak jó sok pénze,de szerintem annak mégis jobban örülnének ha én élnék. Úgyhogy inkább kihagyom nem kísérleteznék h túlélem vagy sem :D
2010. aug. 7. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!