El fog jutni, eljuthat az ember valaha is a Naprendszeren kívülre?
Eljuttatni valakit a Naprendszeren kívülre már ma is eltudnánk, csak az nem retúrjegy, hanem öngyilkos küldetés lenne.
Értelmes, relatív közeli úti cél nélkül nem sok értelme van egy útnak, szóval legalábbis kétséges, meg fog-e valósulni egy a Naprendszeren kívüli emberes űrutazás.
Eljuthat. Előbb kitalálja,miért is érné meg neki odamenni. Aztán megalkotja hozzá a szükséges elméleteket. Utána már csak a technológiát kell kitalálni. Eközben folyamatosan kuncsorogni kell a világ gazdag országaihoz, hogy adjanak rá pénzt. Jó sokat és jó sokszor. Ha az időt tervezed, ezeket mind vedd figyelembe. De az emberek túlnyomó többségének pillanatnyilag arról sincs fogalma, miért is kéne odamenni.
Vagy te elindulnál gyalog a déli sarkra? Mit tudom én miért. Csak úgy. Háthajó lesz. Pedig a déli sarkot ismerjük!
"Vagy te elindulnál gyalog a déli sarkra? Mit tudom én miért. Csak úgy. Háthajó lesz. Pedig a déli sarkot ismerjük!"
Voltak akik elindultak még azelőtt, hogy ismertük volna. Van, akit hajt a kíváncsiság. Nem vagyunk egyformák, nem mindenkit köt az le, hogy hülyeségeket írogat gyíkhun.
Simán ki lehet menni a Naprendszerből, elég lenne rá mondjuk egy évtized.
És ott mit csinálsz?
Még nap sincs, csak az egyik csillag nagyon fényes.
A következő (igen hasonló) naprendszer pár 100 év, ha jó irányba mész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!