Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tényleg nincs ember klónozva...

Tényleg nincs ember klónozva vagy csak jól titkolják?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2020. aug. 25. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.
2020. aug. 25. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A technológia már Dolly a bárány óta rendelkezésre áll. Onnantól már csak idő kérdése, törvények ide emberi jogok oda. Csak egyetlen megszállott tudós kell hozzá.
2020. aug. 25. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnám akkor nem jól titkolnák ugyebár. Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy végigcsinálták már.
2020. aug. 25. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Dolly, 1997. Azóta nem igen csepegtetik az infókat a klónozásról éééééérdekes módon.
2020. aug. 25. 13:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy klón ember nem különbözik egy nem klón embertől. Akit klónoznak, az nem biztos hogy tud erről (pl a szükséges anyagot le lehet venni altatásban, műtét során).

A sok eltrjedt hülyeséggel szemben:

- A klón nem tudja mindazt, amit az eredetije tud. A személyisége se ugyanaz lesz.

- A klón nem növekszik ugyanolyanra, mint az eredetije. Egy embert ha 30 évesen klónoznak, akkor a klón 0 éves lesz, 1 év múlv egy egyéves kisbaba, stb. A klón ugyanannyi idő alatt fejlődik ki és nő fel, mint egy nem klón.

- A klónok nem "érzékelik" egymást.

- Az egypetéjű ikertestvérek klónok. Nem tudják egymás gondolatait olvasni.

Embert klónozni tök hülyeség. Van belőlünk elég, minek milliókat ölni abba, hogy legyen még egy, aki 30 év múlva úgy fog kinézni, mint én amikor 30 voltam?

2020. aug. 25. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5: Pl. ha szupergazdag vagyok csináltatok magamból egy klónt, hogy ha valami szervre szükségem volna akkor legyen egy tökéletes. Ha a szíve kell akkor az kell.
2020. aug. 25. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
@6 csak mivel a klón ugyanolyan ember, ezt nem fogod tudni megtenni legálisan
2020. aug. 25. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

"#5: Pl. ha szupergazdag vagyok csináltatok magamból egy klónt, hogy ha valami szervre szükségem volna akkor legyen egy tökéletes. Ha a szíve kell akkor az kell."

Egyszerűbb azt az egy szervet kinöveszteni, rövidebb ideig tart és jobb eséllyel meg is lesz. Hacsak nem vagy olyan gazdag, aki évekkel előre tervez, akkor mire meglesz a szívbajod, és akkor gyorsan akarsz szervet, a klónohz kell várnod vagy 15-20 évet.

Sajnálom hogy a valóság unalmas és nem olyan mint egy sci-fi, de a klónozás haszna nagyon nagyon limitált.

2020. aug. 25. 15:44
 9/12 anonim ***** válasza:

#7: Naná, hogy nem legálisan.

#8: Egész élőlény klónozásáról ugye hallottunk már, csak egy szerv "egyszerűbb" és "rövid ideig tartó" kitenyészéséről én még nem.

2020. aug. 25. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:

"#8: Egész élőlény klónozásáról ugye hallottunk már, csak egy szerv "egyszerűbb" és "rövid ideig tartó" kitenyészéséről én még nem."

Pedig...

[link]

[link]

2020. aug. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!