Szerintetek lehetséges az időutazás/lehetséges lesz?
Ó te atomfizikus!
Én, veled ellentétben a témában nem a Sci-fi filmekből tájékozódom, hanem olyan híres fizikusok munkáiból, mint A. Einstein, S Hawking, A Linde! Amiket írtam, nem a sajátom, hanem ezek elméleteire épül. Az elméletek mindaddig elméletek maradnak, amíg tényekkel be nem bizonyítják!
Az áltudományos munkásságú szerző helyett a fentebb nevezett fizikusok munkáiból tájékozódj, hátha értelmesebb leszel! Viszont abban egyet értünk, hogy lezártnak tekinthetjük a témát! Sok sikert az időgéped építéséhez!
Te tényleg nem vagy normális! Soha nem mondtam, hogy időgépet építenék, ebből is látszik, hogy hülyeségeket írsz.
Amit eddig ide böfögtél az kb. egy 16 éves kötözködő tini szellemi szintjén van.
Nem tudjuk, hogy a jövőben mit látunk lehetségesnek és mit nem. A legújabb felfedezések alapján mindig változik az emberiség véleménye.
Pl.: Az őskorban a mai modern embereket, varázserővel rendelkező isteneknek tekintették volna. Az újkor kezdetén el sem tudták képzelni, hogy elektromos hálózatunk lesz, számítógépeket, robotokat fogunk építeni. 1920-ban Angliában még azt számolták, hogy 10-20 centi lócitrom lesz száz év múlva az utakon, és ma mi van ott? Néhány évtizede még csak elmélet volt az exobolygók létezése, ma meg már mennyit ismerünk. Ma például sci-fi, vagy elmélet a földönkívüli élet léétezése, a csillagközi utazás, vagy az időutazás.
Nem azt mondom, hogy az időutazás biztos létezni fog, de még csak néhány évtizede kezdtünk el olyan szerkezeteket, gépeket építeni, amivel alaposabban megismerhetjük a világegyetemet, és még sok mindent nem fedeztünk fel. A múltat nézve láthatjuk, hogy az emberek sosem tudták biztosra megjósolni, hogy mi lesz a jövőben.
Az is lehet, hogyha a jövőben felfedezünk olyan fizikai törvényt, ami lehetővé teszi az időutazást, akkor sem az átlagember fogja használni az időgépet, hanem biztonsági okokból engedély, esetleg valamilyen szakvégzettség kell hozzá, és az ilyen embereknek nem hiszem, hogy célja lenne lebukni, bár ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!