Mi a trükk? (kérdésed túl rövid blablabla. )
Figyelt kérdés
Következő a bűvésztrükk: kellett húznom egy lapot, majd visszadugtam. A csaj a háta mögé vette a paklit, valamit matatott, majd felmutatott egy lapot: "Ez volt az?" Mondtam, hogy nem, erre visszatette hátra a kezét, és újra előrevette a paklit is kihúzta a jó lapot. Szerintem valahogy eldugta a kérdéses lapot hátul. Szerintetek?2010. aug. 4. 16:51
1/3 anonim válasza:
Mikor felmutatta paklit akkor a hátuljára oda rakta azt a lapot amit te húztál, akkor nézte meg, gondolom mikor kihúztad meghatározott helyre kellett raknod nem?
2/3 anonim válasza:
Nekem is tud egy barátom egy ilyen trükköt, csak még jobbat. Arról már én is szerettem volna kérdést kiírni.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!