Hogyan élhetném túl hogy egy -18 fokos méhűtő kamrába befekszem 4-5 órára?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy elaludni nem szabad, de vajon jó ötlet ha pl. énekelek, vagy beszélek, vagy hangos zene szól a fülhallgatóból? Szeretném bebizonyítani hogy a jég hátán is megélek (szó szerint).2020. júl. 26. 12:39
21/25 anonim válasza:
Jót röhögem az ilyen "NEM LEHET TÚLÉLNI" válaszokon.
Hűtőházról hallott már vki? Mélyhűtött zöldségek,gyümölcsök,húsok...stb
Nálunk a raktárosok és a targoncások 12h-tak,abból min 9-10h aktívan bent töltött a hűtőtérben... :-)
22/25 anonim válasza:
Igen, aktívan munkát végezve, mozogva, beöltözve. A kérdező fürdőruhában akart passzívan befeküdni, van pár árnyalatnyi különbség a két dolog között.
23/25 anonim válasza:
21: (ma 13:51) konkrétan pont azt írtam a 10.-ben (júl. 26. 14:17), 15.ben (júl. 26. 20:46), hogy megfelelő öltözetben, megfelelő felkészüléssel a -18 fok nem halálos. De ha elolvasod a kérdező 3. kommentjét (júl. 26. 13:10) "Igen az jó, de fürdő ruhában gondoltam." Valamint az alap kérdést: "Hogyan élhetném túl hogy egy -18 fokos méhűtő kamrába befekszem 4-5 órára?". Tehát fürdőruhában, passzívan egészen más mint megfelelő védőöltözetben ott dolgozni, tenni venni, játszani. Ezt írtam, hogy vannak még Magyarországon os iolyan települések ahol télen nem ritka a -18 fok (napi csúcshőmérséklet) /bár jó régen fordult elő/ és ott is élnek, élünk, fátvágunk, játszunk stb. Valamint amit már korábban írtam pl. ahegymászok, meg mi is dolgozunk Oroszországban napi 8-9 órát ennél hidegebb körülmények között. De a kulcs az a "dolgozás" (fizikai aktivitás) és a megfelelő öltözet. Ha asszívan (fekszik) valaki fürdőruhában ilyen körülmények között akkor az reális eséllyel nem élhető túl. Nyilván vannak szélsőséges esetek (pl. különleges adottságú emberek, szerencse stb.) amikor túl élik ezt is, de ez nagyon-nagyon ritka és inkább "csoda" számba megy. Ugyanígy "csoda" kategória ha a 4-5 órás kísérlet végén van a közelben egy jól felszerelt intenzív osztály ahol rettenetesen profik kihűlt sérült ellátásában és megmentik. De ez a szkenárió sem szerepelt a kérdésben.
24/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, az intenzív osztály jól jöhet de pl az erdőbe ez nem kivitelezhető. De egyébként a hétvégén extrém hideg lesz.
2021. jan. 12. 21:32
25/25 Bigbenn válasza:
A méheket nem hűtik,ezért a méhűtő nem okozna kárt.
Viszont egy mélyhűtő kamrában keményre fagynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!