Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan élhetném túl hogy egy...

Hogyan élhetném túl hogy egy -18 fokos méhűtő kamrába befekszem 4-5 órára?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy elaludni nem szabad, de vajon jó ötlet ha pl. énekelek, vagy beszélek, vagy hangos zene szól a fülhallgatóból? Szeretném bebizonyítani hogy a jég hátán is megélek (szó szerint).

2020. júl. 26. 12:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A nagyanyám 61 évesen elesett - 4 fokban 50 percet töltött (térdelve) mert addig bírt föltápázkodni. Miért ne élném túl fele annyi idősen? Edzett szervezetem van. Úgyhogy a 8-as 9-es biztos nem orvos ha szerintük a kérdés nem komoly. Ha Csák Norris csinált elképesztő dolgokat, én is meg tehetem.
2020. júl. 26. 14:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok különbség van: a -4 fok az nem -18, az 50 perc nem 4-5 óra, továbbá felteszem hogy a nagyanyád nem fürdőruhában volt (-4 fokban) amikor elesett, továbbá felteszem, hogy neki van esze.
2020. júl. 26. 15:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit, csinald. Nem lesz kar erted.
2020. júl. 26. 15:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát igen, ez mind igaz amit a 12-es mondott, de azt nem gondoltam hogy senki nem mondta hogy teljesen biztonságos. (lehet hogy orvosi felügyelet nélkül én se vállalom.)
2020. júl. 26. 20:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
"A nagyanyám 61 évesen elesett - 4 fokban 50 percet töltött (térdelve) mert addig bírt föltápázkodni. Miért ne élném túl fele annyi idősen?" És ő fürdő ruhában volt? Rendkívül sokat számít a ruha. Megfelelő ruhában -32 fokban még le tudtunk húzni (külföldön) egy 4 órás műszakot, úgy, hogy közben dolgoztunk /ez személyes tapasztalatom/. A hegymászok hasonló vagy még hidegebb hőmérsékletben mennek fel a magashegyekre, ott alszanak /sátorban/, másznak napokig. Nagyon sok múlik a ruhán.
2020. júl. 26. 20:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Meglehet. De milyen érdekes hogy a hideg vízbe meg hátrány a ruha. Én azt mondom: hideg levegő, meleg víz, higgadság, edzettség, meglepetések, rugalmas alkalmazkodás.
2020. júl. 27. 13:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért is lenne hátrány hideg vízben a ruha? Vízben a ruha csak akkor hátrány ha úszni kell benne, mert nehezebb úszni. Amúgy rendkívül sokat számít a ruha hidegvízben is.
2020. júl. 27. 13:42
 18/25 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam. Arra gondoltam hogy ha átvizesedik úgy jobban fázom, mint amikor az izzadt ruhát nem cserélem át.
2020. júl. 27. 16:50
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Van egy olyan "érdekes" tulajdonsága az átvizesedett ruhának, hogy abban "benne marad" a víz, és a testhő átmelegíti majd utána csak mérsékelten cserélődik (az ún. nedves búvárruháknál erre rá is erősítenek), így OK-hogy vizes a ruha de egy idő után "meleg víz" lesz benne és kevésbé vezeti el a hőt. Ha ki-be ugrálsz a vízből nyilán cserélődik de ha folyamatosan benne vagy akkor kevésbé fázol mintha egyáltalán nem lenne rajtad ruha. Egy kicsit hőszigete és ilyen helyzetben ez sok-sok időt jelenthet.
2020. júl. 27. 17:28
 20/25 anonim válasza:
77%

Egyszerűen túl lehet élni : kikapcsolod a mélyhűtőt

Ba Dum Tss!

2020. aug. 6. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!