A csillagok, milyen alakúak, csillag vagy ahogy látjuk netán gömbölyded?
Azóta már a moderátorok átjavították, de eredetileg
láTTYUK volt a firkálmány!
Nem nem ,Én köszönöm,
Ja lehet neked sem tettszett,de javítva lett, és Köszönöm.
"Azóta már a moderátorok átjavították, de eredetileg
láTTYUK volt a firkálmány!"
És tényleg javítva lett. Ennek megfelelően valami okosok a helyesbítő kommentemet lemínuszozták.
:D
#11:
A helyesírási "reklamációd" jogos is volt, csak neked illett volna nem csak lecseszni, hanem korrigálni, illetve kérdéshez passzoló infót is írni, nem csak felfortyanni a helyesírás miatt.
Már ha érdekel minket egyáltalán, mi ennek az oldalnak a célja.
"Igaz, de ha valaki ezt szabad szemmel innen a földről kiszúrja, annak tudok egy biztos állást a NASA-nál. :D"
Ha arra gondoltál "szabad szem" alatt, hogy egy felvételen kiszúrod a megnyúlt formát: a legújabb technológiákkal már készültek ilyen felvételek. Például a Regulus az Oroszlán csillagképen.
De való igaz, hogy ránézésre megállapított vizuális információkra támaszkodva nem lenne valami gazdag a csillagászati ismeretanyag. :)
"Ha arra gondoltál "szabad szem" alatt, hogy egy felvételen kiszúrod a megnyúlt formát: a legújabb technológiákkal már készültek ilyen felvételek. Például a Regulus az Oroszlán csillagképen."
Én inkább a kérdésre gondoltam, ami szerintem konkrétan az éjjeli égen szabad szemmel nézegetős kuncsaftra utal. :D
De végül is ezen értelemben is, a csillagok többségénél a forgási lapultság nem szemet szúró arányú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!