Rájöttem, hogy alapműveletlen vagyok. Vannak ilyen tudományos gyorstalpaló könyvek?
Valamint irodalmi-költészeti (mert alapműveltség) és befektetős? (utóbbi személyes érdeklődés)
Az alapvető tudományos szavakkal, mértékegységekkel, egységekkel sem vagyok tisztában és zavar. Szeretnék mindenféle tudományágból egy kis felületes tudást összeszedni, hogy több témához hozzá tudjak szólni.
Muszáj az általános iskolai könyveket olvassam, vagy vannak tömör szómagyarázó gyorstalpaló könyvek?
Az sem baj, ha gyerekeknek készült, rajzokkal, képekkel, akkor gyorsabban megjegyzem. Lehetőleg egyszerű nyelvezete legyen. Ilyen for dummies jellegű.
Tudnátok segíteni ebben? Köszönöm.
Szeretnék alapművelt lenni. Ehhez miket kell kiolvassak? A kötelezőolvasmányokat muszáj? Gondolom a színház is ilyen.
5. köszi
6. Igen, szeretem, de nincs facebookom és nem is szeretnék cápákkal irogatni. A könyv ötleteket köszi, utánanézek. Fősuli most nem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!