Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ez a cikk igaz? Érdekesen...

Ez a cikk igaz? Érdekesen ijesztő, de kamunak néz ki. Mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]

2020. jún. 14. 17:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

Naná hogy kamu, teljesen komolytalan az egész oldal.

Ez a " Dr. Gareth Chamberlain" meg valami akkora nagy sztárkutató lehet, hogy kb semmit nem dob ki az internet ilyen ember létezéséről egyáltalán.

2020. jún. 14. 17:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem kár, hogy kamu. Akkor bemondta a tv híradó is nem? Én beírtam angolul is a csillag nevét, és ráadásul ki is javította!
2020. jún. 14. 17:46
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Beírod google-ba hogy "Dr. Gareth Chamberlain NASA" semmi releváns találat sincs. Ez az egész cikkszerűség egy ordas nagy béna kamu.
2020. jún. 14. 17:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Sajnos. Nem igaz? Akkor jól tudtam én. Ment a like.
2020. jún. 14. 17:58
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

"A mai napon 2017.08.28-án reggel 9 óra 27 perckor brit tudósok hatalmas felfedezést tettek, amely valószínűleg még idén megváltoztatja a világot! Dr. Gareth Chamberlain több mint 5 évvel ezelőtt kezdte el kutatni az emberi DNS-ben az isteni sejtnek elnevezett részecskét, de egészen eddig sikertelenül. Miért olyan nagy áttörés, hogy fel lett fedezve ez a részecske? Azért, mert ez a sejtfelfedezés bebizonyította, hogy létezik lélek, és ha stimuláljuk egy speciális anyaggal ezt az elemet, közvetlenül Istennel léphetünk kapcsolatba! Tudom hihetetlennek tűnik, de Dr. Gareth Chamberlain az első ember a Földön, aki szavakat váltott bizonyítottan Istennel! A tudós megitta a speciális stimuláló szert, majd 10 perccel később elkezdte hallani Isten szavait, majd fel is tett pár kérdést a teremtőnek amely bizonyította, hogy sikeres volt a kapcsolat!"

Hát én ezen akkorát röhögtem, amilyet már nagyon régen nem :DDD Köszönöm, kedves kérdező, feldobtad a vasárnap délutánomat :DD

2020. jún. 14. 18:49
 6/17 A kérdező kommentje:
Szivesen :D
2020. jún. 14. 18:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Erre Kisfaludy György időfizikus/mérnök azt mondta az előadásában, hogy igaz. De én sem hiszem el. A lélek nem lehet egy anyagi objektum. Feltétlenül a materiálison túl létező magasztos szellemnek kell lennie
2020. jún. 14. 19:15
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

"Kisfaludy György időfizikus/mérnök"

Rákerestem erre az emberre, ez egy szektavezér futóbolond kókler

Szóval ha ő mondja akkor tuti úgy van.

2020. jún. 14. 19:18
 9/17 A kérdező kommentje:
Csak akkor lenne igaz a cikk és a hír, ha a tévében bemondják és mindenhol ez van? Mint a foci eb stb... Mit gondoltok?
2020. jún. 14. 21:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem hiszek semmi ilyen vallásos jóslatokba meg hasonló zöldségekbe.

De elég sok az árulkodó jel arra, hogy ha még valami földhözragadtabb dologról lenne szó, akkor is gyanús lenne.

A cikk nyelvezete, megfogalmazás szörnyen pongyola, látszik hogy nem egy professzionális publicista írta.

Az oldal is egy ingyenes blog tartalomkezelő, komolytalan az egész.

Se a hivatkozott kísérletről, se a kutatóról az ég világon nem lehet találni semmiféle külföldi forrást. Hogy ennek az egészhez bármi köze lenne a valósához.

Ha ez a Dr. Gareth Chamberlain akkora nagy tudományos főméltóság, miért.

"Ezt követően Dr. Gareth Chamberlain felkereste a NASA-t, és elmondta"- Akkor miért nincs erről semmi hivatalos forrás a NASA részéről?

Annyi sebből vérzik ez az egész hogy az nem igaz. Nagyon béna kacsa firkálmány, abból is a zs-kategóriás.

2020. jún. 14. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!