Ez a cikk igaz? Érdekesen ijesztő, de kamunak néz ki. Mit gondoltok erről a cikkről?
Naná hogy kamu, teljesen komolytalan az egész oldal.
Ez a " Dr. Gareth Chamberlain" meg valami akkora nagy sztárkutató lehet, hogy kb semmit nem dob ki az internet ilyen ember létezéséről egyáltalán.
"A mai napon 2017.08.28-án reggel 9 óra 27 perckor brit tudósok hatalmas felfedezést tettek, amely valószínűleg még idén megváltoztatja a világot! Dr. Gareth Chamberlain több mint 5 évvel ezelőtt kezdte el kutatni az emberi DNS-ben az isteni sejtnek elnevezett részecskét, de egészen eddig sikertelenül. Miért olyan nagy áttörés, hogy fel lett fedezve ez a részecske? Azért, mert ez a sejtfelfedezés bebizonyította, hogy létezik lélek, és ha stimuláljuk egy speciális anyaggal ezt az elemet, közvetlenül Istennel léphetünk kapcsolatba! Tudom hihetetlennek tűnik, de Dr. Gareth Chamberlain az első ember a Földön, aki szavakat váltott bizonyítottan Istennel! A tudós megitta a speciális stimuláló szert, majd 10 perccel később elkezdte hallani Isten szavait, majd fel is tett pár kérdést a teremtőnek amely bizonyította, hogy sikeres volt a kapcsolat!"
Hát én ezen akkorát röhögtem, amilyet már nagyon régen nem :DDD Köszönöm, kedves kérdező, feldobtad a vasárnap délutánomat :DD
"Kisfaludy György időfizikus/mérnök"
Rákerestem erre az emberre, ez egy szektavezér futóbolond kókler
Szóval ha ő mondja akkor tuti úgy van.
Eleve nem hiszek semmi ilyen vallásos jóslatokba meg hasonló zöldségekbe.
De elég sok az árulkodó jel arra, hogy ha még valami földhözragadtabb dologról lenne szó, akkor is gyanús lenne.
A cikk nyelvezete, megfogalmazás szörnyen pongyola, látszik hogy nem egy professzionális publicista írta.
Az oldal is egy ingyenes blog tartalomkezelő, komolytalan az egész.
Se a hivatkozott kísérletről, se a kutatóról az ég világon nem lehet találni semmiféle külföldi forrást. Hogy ennek az egészhez bármi köze lenne a valósához.
Ha ez a Dr. Gareth Chamberlain akkora nagy tudományos főméltóság, miért.
"Ezt követően Dr. Gareth Chamberlain felkereste a NASA-t, és elmondta"- Akkor miért nincs erről semmi hivatalos forrás a NASA részéről?
Annyi sebből vérzik ez az egész hogy az nem igaz. Nagyon béna kacsa firkálmány, abból is a zs-kategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!