Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek mi volt a legnyomasztób...

Nektek mi volt a legnyomasztóbb Deep Web-es videó, amit láttatok?

Figyelt kérdés
Ha gondolja valaki, linket is csapathat :)

2016. jún. 1. 17:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Daisy's destruction
2016. jún. 1. 17:42
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én még kb 12 éves voltam, a testvéremnek küldtek MSN en linket, hogy állatkínzók így meg úgy. Valami keletibb országban (vagy orosz szerű országban) az élő mosómedvéket, élve nyúzták meg a bundájukért. Néztük pár percig, majd kilépett, valami gagyi FLASH oldal volt, és beakadt a hang, továbbra is hallottuk a vinnyogásukat. Nem volt annyira jó élmény, bár nem rázott meg.

Ami még durva volt a Csecsen katona élve lefejezése, az egy elég elterjedt videó az olyan oldalakon...

2016. jún. 1. 18:41
 3/25 anonim ***** válasza:
#2 sok olyan videó van, de ha késsel fejezték le akkor ugyan arra gondolunk, nekem az volt az egyetlen (nem deepwebes) videó ami nagyjából megmaradt.
2016. jún. 1. 18:45
 4/25 anonim ***** válasza:
Ja a késesre gondolok. Furcsa mód fiatalabban jobban bírtam, ma inkább kerülöm ezeket nem kell nekem a borzalom.
2016. jún. 1. 18:59
 5/25 anonim ***** válasza:
36%
Volt egy nagyon beteg sátánista oktató videó. 20 percig kántáltak valamit, majd megkínoztak és megettek egy csecsemőt. Közben különböző trükköket mondtak, hogy minél tovább és jobban szenvedjen, meg hogy hol lehet könnyen szerezni. Amikor meghalt felnyitották, és mutogatták, hogy mi ehető, mi nagyon finom, mit ne együnk meg, meg hogy hogyan lehet bedarálni és felhasználni a csontokat
2016. jún. 1. 19:03
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
HEEEEEEEE? Előző ez komoly? Sok ilyen megjátszott is van. Van egy szerb film. A tényleges neve is az, hogy the serbian film. Van egy jelenet benne, hogy megszüli a nő a gyereket, a nagy kigyúrt maffiózó szerű csávó meg azonnal megerőszakolja az újszülöttet. De csak egy groteszk undorító film, szóval mindez csak bábuval történt.
2016. jún. 1. 20:08
 7/25 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom, elég élethű volt. Meg nem voltak benne vágások így eleg nehéz lett volna megcsinálni, hogy visítson meg mozogjon a gyerek utána meg kiszedni és megenni a szerveit.

Plusz mondta is a pali, hogy nem szabad megerőszakolni, mert átszúrja a gyerek belső szerveit így minden szar érintkezik a pénisszel amitől dúrva fertőzést kapnak. És a szervek sem olyan finomak spermában úszva, meg pár fazssz által eldeformálva

2016. jún. 1. 20:19
 8/25 anonim ***** válasza:
És a Starwars-t is elhiszitek?
2016. jún. 2. 20:46
 9/25 anonim ***** válasza:
Daisy's destruction miről szól?
2016. jún. 4. 18:19
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy 53 éves pedofil megerőszakolt egy 11 éves lányt + meg is kínozta műtéti eszközökkel.

És ezt élő adásban..

2016. jún. 21. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!