Nektek mi volt a legnyomasztóbb Deep Web-es videó, amit láttatok?
Figyelt kérdés
Ha gondolja valaki, linket is csapathat :)2016. jún. 1. 17:11
11/25 anonim válasza:
Itt a megkínozzát ne úgy értesd mint a bdsm videókban, hogy elfenekeli, vagy valami, hanem levágja a végtagjait
13/25 anonim válasza:
Régebben bírtam ezeket a lefejezéseket meg "sínbohócokat" aki még emlékszik az extrém puruttyára. De konkrétan mikor egy alig 6 éves kislány már sír "kérlek ne, ez fáj" és egy dagadt szőrös pali csak azért is... Akkor úgy megfogalmazódik az emberben hogy komolyan ez a világ?! Emellett vannak még az állatkínzós videók is amit találtam/láttam. Sátánistás videót hála Istennek csak a firától. Nem sok jó dolog van odalent. Csak beteg emberek.
15/25 anonim válasza:
Firaizmus, keress rá Youtubeon
16/25 anonim válasza:
Megemlítették itt a szerb filmet.. nos mikor köztudatba robbant a deep web és ezek a red roomos dolgok amik egyébként léteznek na erre alapozva készítették ezt a filmet.
18/25 anonim válasza:
Nekem talán a legdúrvább egy indiai félbeszakadt ember szenvedése volt (lehet tik is láttátok) csak hogy nem a Deep weben volt. Amúgy meg milyen az a Serbian film? (Főként azért érdekel mert szerbiai magyar vagyok)
19/25 anonim válasza:
Beírod google-ba hogy LiveLeak. Ott találtam azt a videót hogy orosz tinédzserek megölnek több hajléktalant a videóban majd az egyik holttestet gyalázni kezdik. Angolul beírod oda a kulcsszavakat előhozza.
Normál neten is ugyanúgy fent vannak ezek a borzalmas videók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!