SpaceX és NASA szombaton délután (nálunk éjjel lesz akkor) fog fellőni egy űrhajót. Ez látható lesz nálunk az égen?
Figyelt kérdés
Tudom, Amerika nagyon messze van, de mégis éjszaka lesz, ha tiszta az ég van esély rá, hogy szabad szemmel látni fogunk valamit belőle?2020. máj. 28. 01:23
12/14 LeonScottKennedy válasza:
Pedig elég sokszor elhangzott a liveban is, wadmalac ;). Még el is magyarázták mi az. Az abort már csak fellövés után van és akkor katapult.
13/14 Wadmalac válasza:
"Pedig elég sokszor elhangzott a liveban is, wadmalac ;). Még el is magyarázták mi az."
Ja, csak a negyedét sem hallottam, olyan helyen néztem, ahol ötpercenként belekérdezett valaki, keresztbe beszélt stb.
Sok ember úgy van vele, ha nézel egy videót és ő nem érti, mit beszélnek benne, akkor nem érzi zavaró belebeszélésnek, ha hozzád szól, mert ha az neki csak blabla, biztos másnak is. :D
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi srácok!
2020. máj. 28. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!