Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit szólsz a Microsoft új...

Mit szólsz a Microsoft új ötletéhez?

Figyelt kérdés

Itt az új szabadalma:

[link]

Ez a cikk hivatkozik rá

[link]

Utolsó mondaton kirázott a hideg:

"

Az adathitelesítéshez való hozzáférés miatt szenzort kell erősíteni a testünkre, de akár implantálhatjuk is. A Microsoft testük folyamatos megfigyeléséért (és természetesen ennek engedélyezéséért), speciális feladatokért járó kriptovalutával jutalmazza a felhasználókat."

Tehát a Microsoft még fizet is neked, hogy vedd fel a "bélyeget" és jutalmaz is, ha beadod magadnak és odaadod az adataidat?!

Ez kicsit sok, nem?

2020. máj. 23. 09:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

"Én sohasem foglalkoztam az ilyen számmisztikával.16"

Én sohasem foglalkoztam a koreai nyelvvel. Az tehát nincs.

2020. máj. 23. 13:51
 22/32 anonim ***** válasza:
69%

"Én sohasem foglalkoztam a koreai nyelvvel. Az tehát nincs."

Szívesen elmagyarázhatod, hogy a nullákat miért kell kivenni?

2020. máj. 23. 14:21
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy üzleti fogás arra az esetre, ha a Google vagy más hasonló cég elkezdene foglalkozni a technológia gyakorlati bevezetésével. Egyszerű pénzügyi befektetés. (Például akik web domain neveket foglalgatnak le, ők sem akarják használni, csak pénzt akarnak látni belőle, ha majd egyszer kell valakinek.)
2020. máj. 23. 15:18
 24/32 anonim ***** válasza:

5-ös nim válasza:

Elárulok neked egy titkot - a mobiltelefonoddal, bankkártyáddal, közösségi oldalon való részvételeddel te is önkéntesen megteszed minden nap, hogy hagyod hogy megtudják merre jársz, mit veszel, kivel és miről beszélsz."

Igaz. Nem kéne bankkártyát sem használni.

2020. máj. 25. 18:19
 25/32 A kérdező kommentje:

"Igaz. Nem kéne bankkártyát sem használni."

Sajnos ránk lesz kényszerítve, a legtöbb munkahely nem fizet készpénzben

2020. máj. 25. 18:24
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az meg van, hogy a Microsoft új ötletében nincsen benne a chip emberbe ültetése, mert azt már évek óta létező dolog?

Ebben az újdonság a kriptovaluta bányászati módszere.

2020. máj. 25. 18:30
 27/32 A kérdező kommentje:

"Ebben az újdonság a kriptovaluta bányászati módszere"

Igen, de valószínüleg chip lesz a technológiája van rá hivatkozás

.

2020. máj. 25. 18:33
 28/32 anonim ***** válasza:
80%
De akkor sem értem, hogy miért a Microsofttal azonosítjátok az egészet, mikor létező technológia, ha én akarok holnap beültethetek magamba és nem a Microsoft csinálja.
2020. máj. 25. 18:34
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért nincs köztes szavazati opció? Illetve nem igazán látom a szavazás pontosan mire akar célózni a "jövő" szó alatt. Most konkrétan erről a technológiáról van szó, vagy a bőr alatti implantátumról? Mert itt a hozzászólások alapján a kérdezőnek nem konkrétan ezzel a szabadalommal van baja, hanem az egész chipes dologgal.
2020. máj. 26. 12:07
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

#29 visszaigazolást keres, akár egy ""nemzeti"" ""konzultáció"".

Ezt hívják hamis dilemmának és egy olcsó, manipulációs technika.

2020. máj. 26. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!