Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Vannak jó tudományos filmek/do...

Vannak jó tudományos filmek/dokumentumfilmek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 21. 13:17
 1/10 anonim válasza:
csernobil
2020. máj. 21. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Van, igen, rengeteg jo tudomanyos es ismeretterjeszto film van.
2020. máj. 21. 14:18
 3/10 anonim válasza:
33%

#2 ezzel sokat segitesz more

Cimet kért!!!!

2020. máj. 21. 14:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Engem nagyon érdekelnek az ilyen jellegű témák! 😀🤩

1-2 címet esetleg tudsz adni, a legjobbakból (kedvencekből)? 🙂

2020. máj. 21. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
De mi érdekel? Elég széles a kör.
2020. máj. 21. 14:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Minden érdekesebb tudományos dolog. A csillagokat már ismerem 😀🤣😆, valami földi találmányokkal kapcsolatos jó lenne. Esetleg az évenkénti, tudományos felfedezések, újítások, találmányok is nagyon érdekelnek, 2020-ban már lehetnek érdekességek. 🙂

Vagy még a Mesterséges Intelligencia fejlődése, hogy napjainkban hol tart a dolog?!

De minden jöhez, ami jól néz ki, és nem az űrrel kapcsolatos! 😀👍

2020. máj. 21. 14:34
 7/10 A kérdező kommentje:
* jöhet
2020. máj. 21. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nézd a Da Vinci nevű TV csatornát. Vagy a National Geografic-ot. Ezek kifejezetten ilyesmire szakosodtak, más nem is megy.
2020. máj. 21. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindentudás egyetem nevü sorozat nem tudom hogy még megye de régen jó volt. Ha nem is megy a legtöbb tartalom nem avult el pár év alatt.
2020. máj. 21. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Dávid Gyula előadásait is megtalálod a neten, jutyúbon. Sokmindenről van neki előadása, világegyetemről, fényről, csillagokról, időről, anyagról, az olyan alapvető dolgokról, amelyek körbevesznek minket, nap mint nap találkozunk velük.

Ezen kivül találmányokkal kapcsolatosan két nagyon jó könyvet emelnék ki (amik nekem nagyon tetszettek):

Greguss Ferenc: Élhetetlen feltalálók, halhatatlan találmányok

[link]

Leon Ledermann: Az isteni a-tom

[link]

Előbbi találmonyokkal, azok történetével foglalkozik, mig utóbbi az anyag felfedezését, az arról történő ismeretszerzést kiséri végig az ókortól napjainkig. Mindkettőt melegen ajánlom figyelmedbe, mindkettő nagyon olvasmányos, érdekes és humoros könyv.

2020. máj. 21. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!