Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » De ja vu párhuzamos univerzum...

De ja vu párhuzamos univerzum kvantumfizika?

Figyelt kérdés

[link]

itt 19:00 perctől amikor magyaráz hogy a de ja vu kitekintés a másik meg nem valósult lehetőségre hogy érti? Nekem ellentmondás hiszen az NEM valósult meg de azt érezzük egyszer már megtörtént

2020. ápr. 22. 10:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A de ja vu az agyműködésből fakad: amikor különböző késleltetések találkoznak össze rossz fázisban

Ezt már legalább hatszor kérdezték itt.

2020. ápr. 22. 11:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne szórakoztató sorozatokból akarj fizikát tanulni, nem arra valóak. Elsődleges céljuk a szórakoztatás, nem az ismeretterjesztés. Ilyen misztikus sorozatokba sokminden belefér, ami nem valós, nem kell komolyan venni őket.
2020. ápr. 22. 12:15
 3/13 Wadmalac ***** válasza:

Vonatkoztassunk el a fizikától, szerintem a kérdező sem azt kérdezte, csupán logikailag találja hibásnak a sorozat déja vu magyarázatát.

Szerintem félreérthető vagy a fordítás, vagy az eredeti szöveg, az egész sorozat párhuzamos világokkal foglakozik, szerintem ez éppen azokra a pontokra akar utalni, ahol másik verzumban is megtörténik, megtörtént ugyanaz.

2020. ápr. 22. 13:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Jajj ennyire nem lehettek begyöpösödöttek....Mindent meg kell vizsgálni minden apsektusból. Szóval senki nem tudja a kérdésemre a választ?
2020. ápr. 22. 13:54
 5/13 anonim válasza:
Az egesz egy nagy faszsag
2020. ápr. 25. 15:44
 6/13 A kérdező kommentje:
akkor nem kell nézni .....
2020. ápr. 26. 09:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Melyik részét nem értetted annak, hogy ezt az agyad csinálja veled?

Nincsen benne kvantumfizika.

2020. ápr. 26. 11:55
 8/13 Wadmalac ***** válasza:

A film, az film. Ott olyan álfizikát mondanak, amilyet nem szégyellnek.

A valóság más tészta.

A déja vu jelen legjobb neurológiai magyarázata, hogy a friss élmény az ideiglenes, rövid távú memóriát skippelve eljut a hosszú távúba, ahol aztán a picit késő rövid távú memória tartalmával azonosat mutat, és az agyad elcsodálkozik: jé, én ilyet már láttam.

2020. ápr. 27. 07:30
 9/13 A kérdező kommentje:
ez csak feltételezés, spekuláció. Te wadmalac ismerős vagy nekem szerintem már leveleztünk. De a kérdésre akkor nincs válasz ti sem tudjátok megmagyarázni mit ért kitekintés alatt a másik alternatív valóságra? Ha nincs akkor lezárom
2020. ápr. 27. 09:05
 10/13 anonim ***** válasza:

"mit ért kitekintés alatt a másik alternatív valóságra?"

Nézd: ha a de ja vu-t elfelejtjük, mert annak már van magyarázata, akkor:

elképzelhető, hogy a világok rétegesen vannak egymásra pakolva, a magasabb dimenziókban. Úgy, mint a könyvlapok, ha el tudsz képzelni 4 dimenziós könyvet, 3 dimenziós lapokkal.

Ez azt jelenti, hogy akár te egészen közel, akár pár mm-re lehetsz egy másik világban levő dologhoz, ezért aztán érezheted is a hatását.

Eddig a feltevés.

A valóságban ezzel az a helyzet, hogy akkor erről a tudósok már olyan részletesen tudnának, hogy képek is lennének róla. Nem fényképek, hanem gravitációs képek.

Ugyanis pl. ha egy másik Föld elszáguldana pár mm-re tőled, akkor a gravitáció kitépné a beledet.

Nagyjából mindenről tudnánk, ami a másik világban elég közel van.

Persze elképzelhető az is, hogy mellettünk a másik világban éppen semmi nincs - na, akkor meg nincsen de ja vu, soha, sehol.

2020. ápr. 27. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!