Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Spanyolul kezdtem el tanulni...

Nyulamulaa kérdése:

Spanyolul kezdtem el tanulni szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval 7 éve tanulok angolt jövőre szeretnék nyelvvizsgázni.Nagyon tetszik maga a nyelv.Így a kararntén idejére gondoltam hogy elütöm az időt a tanuláson kívül.A kérdés az lenne hogy internet elkezdtem oldalak segítségével,de pl mit vegye hozzá?Könyvet vagy füzetet.Meg aki tanult/tanul spanyolt elmondja a véleményét?
2020. ápr. 8. 16:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibákért ne haragudjatok!
2020. ápr. 8. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a Pons Nyelvtanfolyam kezdőknek könyvből tanulok. Szerintem jó könyv, de azért meg van az ára. Amit hiányolok belőle, az az, hogy nincs benne olyan sok gyakorló feladat. Mármint vannak benne gyakorló feladatok, lehet csak én keveslem. Mindenesetre neten vannak gyakorló oldalak. Illetve a könyvben sok cd-s cucc van benne, szóval azért jó, hogy hallod is a kiejtést például. Illetve a Duolingo is jó gyakorlásra. Szóval szerintem a Pons könyv jó az alapokra, a nyelvtanra. Az alapján pedig tudsz keresni a neten még gyakorló feladatokat.
2020. ápr. 8. 16:56
 3/10 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Nézzél filmeket, youtube híreket, viber és ilyenek. Ne a könyvekre helyezd a hangsúlyt, hanem a hallás és válasz területére.
2020. ápr. 8. 16:58
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi az ötletek. :)
2020. ápr. 8. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az Espanol sin fronteras-t használtam.
2020. ápr. 8. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg nezzel spanyol sorozatokar, ajanlanam a Money Heistot es az Elit nevű sorozatokat! Illetve azt hiszem a Bárka is spanyol de azt mar rég láttam :)
2020. ápr. 8. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Celia című sorozat - nagyon aranyos.
2020. ápr. 8. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Fölösleges kihalt nyelvekkel foglalkozni.
2020. ápr. 8. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
A spanyol szerinted kihalt nyelv? Te nem vagy túl okos, igaz? :D
2020. ápr. 9. 00:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tartom kihaltnak körülbelül 500 millió ember beszéli.Akkor ilyen erővel a maygar is az mivel nem beszélik többen mint 15 millió
2020. ápr. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!