Meg lehet tanulni itthon és egyedül Spanyolul?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem Spanyolul tanulni, úgy hogy szótárakból jegyzetelek egy füzetbe. Tudtok esetleg jó oldalakat, módszereket, ami hatásos?2019. okt. 15. 11:32
2/4 A kérdező kommentje:
Miért kell ebbe belekötni? Szörnyű, kiírok egy kérdést, és egyből jönnek a kötekedő trágár válaszok!
2019. okt. 15. 11:44
3/4 anonim válasza:
Hol látsz te trágár választ? Ha kapát keresnél nem foglalkoznék a helyesírással, de nyelvtanulásnál szerintem lényeges, hogy magyarul tudsz-e helyesen írni.
Egyébként otthon, egyedül lehet tanulni, gyakorolni, de jól elsajátítani csak az írásbeli részét.
Ha csak írni-olvasni akarsz, akkor járható módszer, csak – szerintem – nem elég hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!