Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valóban megtörtént a holdraszá...

Valóban megtörtént a holdraszállás?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 12:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
39%
jártak a Holdon, sztem. Ott vannak azok a "bizonyítékok" amik szerint nem lehetett fenn. De ott vannak azok amik szerint igen. Az én állításom h a videó nem a Holdon készült, mert tönkrement a kamera, de ettől függetlenül készülhetett ott is. És mivel emiatt senki nem hitte volna h fent voltak h nincs video. Ezért A földön készítették el. Ez az én állításom, de nagy százalék h hülyeség , de kint voltak
2010. júl. 25. 13:09
 12/30 anonim ***** válasza:
41%
előző vok, tehát úgy értem h tévedhetek, tehát fent is készülhetett
2010. júl. 25. 13:11
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

Igen megtörtént.

Ha valaki olyan emeletes baromságot ír, mint a második, annak nem igazán lehet hinni:

"Ugye a holdon nincs gravitáció de a zászló mégis lebegett"

Egyrészt a Holdon (nagy H-val) van gravitáció, másrészt a zászló nem lebegett, még csak nem is lengett, gyárilag volt kifeszítve.

2010. júl. 25. 13:11
 14/30 anonim ***** válasza:
85%

)"Csak egy példát mondok.Ugye a holdon nincs gravitáció de a zászló mégis lebegett,olyan volt mintha a holdon szél lett volna."

Mi nincs a holdon te szerencsétlen!A napszél meg mi ha szabad érdeklődnöm?

Nevetséges hogy olyanok állítanak dolgokat akikről az első mondatából kiderül hogy elemi fizikai tételeket nem ismernek!

2010. júl. 25. 13:12
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Az összeesküvés-elmélet bizonyítékait az Állítólag csapata megcáfolta. Kimutatták, hogy a zászló egyrészt ki volt feszítve, másrészt tehetetlensége miatt lengett még sokáig azután, hogy letűzték.
2010. júl. 25. 16:27
 16/30 anonim ***** válasza:
63%

Megtörtént. Engem pl. Armstrongék hoztak a Földre.

Szerinted például hogy írhatnám ezt a választ, ha nem jöttek volna értem, és még mindig a Holdon lennék?!?

2010. júl. 25. 17:15
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Én elhiszem, hogy a Holdon voltak. A szovjetek is oda készültek és figyelték az amerikaiakat. Ha lett volna valami jele annak, hogy az amerikaiak kamuztak, akkor ők biztosan tudták volna és azonnal beköpik őket.

A másik, hogy a Holdra tettek egy tükröt, amivel a Hold távolságát mérik egy lézerrel.

2010. júl. 25. 17:26
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Bár nem ez a konkrét téma, de azért annyit még megjegyeznék, hogy a Jurij Gagarin-féle első ember az űrben sztori is sántít. Ugyanis valami olyasmi volt a háttérben, hogy a szovjetek bejelentették, hogy sikeresen megtörtént, hogy ember jutott a világűrbe, aztán hirtelen visszavonták. Másnap végül mégis bejelentették. És voltak olyan elméletek ezzel kapcsolatban, hogy az is lehet, hogy az első ember meghalhatott, vagy valami ilyesmi történt, de az nem tisztázott, hogy Gagarin volt-e, vagy Gagarin az, aki tényleg járt, és vissza is tért az űrből.

Na most ez is egy pletyka, de én ezt sokkal inkább el tudom hinni, mert arról, hogy az emberi szervezet hogyan reagál a súlytalanságra, akkor még nagyon kevés ismerettel rendelkezhettek.

2010. júl. 25. 19:29
 19/30 anonim ***** válasza:
97%

a zászló azért lengett, mert ki volt feszítve is felül is a zászló, mikor letették, ledöfték a zászló belengett.

és mivel nincs szél és (akármilyen hihetetlen) van gravitáció is, emiatt a zászló leng egy jó ideig, minden zavaró tényező nélkül ami lassítani a lengést.

2010. júl. 25. 21:29
 20/30 anonim válasza:
65%

Ajánlott irodalom: Nemere istván - Titkook könyve..

Nagyon érdekes, ezt a témát boncolgatja!

2010. aug. 1. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!