A ciánkapszula hogyan hat olyan gyorsan?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt a biológia és a történelem, és a második világháborúnál elég sokszor beleütköztem a ciánkapszulába, de fogalmam sincs, hogy hogy tud egy fél pillanat alatt hatni ÚGY, hogy még le sem nyelte az illető. Ez hogy lehetséges?2010. júl. 24. 21:34
21/27 anonim válasza:
És nem fél pillanat alatt hat,hanem pár perc,ennél gyorsabbat nem tudtak kitalálni annak idején.
22/27 anonim válasza:
Megint egy régi kérdés, megint tele butaságokkal.
A cián hatásmechanizmusának leírása:
Ugyan volt aki ebből idézett, de a lényeg kimaradt:
"... a halál pár percen belül fulladás miatt áll be."
A fulladásos halállal kapcsolatban érdemes elolvasni a Wiki cikkét. Ebben is benne van, hogy nem olyan könnyű megfojtani egy embert, ahogy a filmekben mutatják.
A filmekben szándékosan mutatnak hülyeségeket, mert ki akarja 10-20 percen keresztül nézni egy ember fuldoklását?
23/27 anonim válasza:
a cián fél másodperc alatt öl sok hülye van itt nem értik a ciánt
24/27 kovacs magdolna2 válasza:
Ki tud nekem szerezni, mert mozgásképtelen lettem és borzalmasan fajdalmam van. Kifizetés, help
25/27 kovacs magdolna2 válasza:
En vennék csaj igaziblegyen mert nyimirekot csinaltak belőlem soha az agyatvnem tudom elhagyni segítsetek kifuzetem
26/27 anonim válasza:
Én is vennék ha lehetne valahol kapni
27/27 anonim válasza:
Uccso, en is :D amugy meg.. Svajc, eutanazia. Ha nagyon rossz. Sajnalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!